Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

--

VIDEO: Sedlec doma po roce prohrál


Branky


0

Přestože Sedlec stále nemá kompletní kádr, tak ani Sousedovice na tom nejsou moc dobře, na Sedlec přijely pouze v jedenácti hráči a nakonec si odváží překvapivou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučera se po zranění uvedl gólem

Tento zápas se Sedleci moc nepovedl. První poločas byl lepší Sedlec, podával slušný výkon hosté šli do vedení zásluhou Tomáše Glazunova ve 13. minutě. Ve 24. minutě se ozval sotva zhojený Tomáš Kučera a ukázal, že i po zranění góly dávat bude. Ve 39. minutě přibyl na marodku domácích kapitán Milan Bláha. Obrat na 2:1 dokonal ve 42. minutě po standardní situaci Jiří Koch. Diváci viděli tři branky a tak se mohli těšit na druhý poločas.

Sousedovice v deseti lidech zápas otočili

Druhý poločas začal pro Westru Sousedovice velmi špatně, již ve 48. minutě se zranil Tomáš Glazunov a jelikož hosté neměli nikoho na střídání museli dohrát zápas v deseti. Těžko říct, jestli poté zápas Sedlec podcenil, ale nechal se tímto faktem ukolébat. V 56. minutě se prosadil Milan Glazunov a pro překvapenou Sedlec to bylo 2:2. V 65. minutě bylo s domácími ještě hůře, když Lukáš Petřík přidal třetí gól Westry a skóre na ukazateli svítilo 2:3. Sousedovice si zaslouží velikou pochvalu za velmi dobře zvládnuté protiútoky, Sedlec velice podcenil fakt, že hraje proti deseti hráčům. Rozhodčím byl Luboš Pravda a jeho asistenti Filip Landík a Jiří Cibranský, k utkání přihlíželo sedmdesát diváků.

Sedlec za týden jede na šlágr jara do Čkyně, Sousedovice zítra mají dohrávku doma proti Stachům.

 

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera, útočník: Tenhle zápas jsme totálně podělali, jinak se to vůbec popsat nedá. První poločas jsme přitom hráli opravdu velmi dobře, na gól z brejku jsme dokázali odpovědět dvěma brankami a jedinou kaňkou bylo zranění kapitána Bláhy. Těch absencí máme sice hodně, ale omluvit tím fakt, že soupeř, hrající bez zraněného hráče v deseti, nám dokáže dát dva góly, to opravdu nejde. Absolutně jsme přestali hrát a mysleli jsme si, že se soupeř asi sám vzdá a odjede s brekem domů. Jenže Sousedovice měly brejky zvládnuté opravdu dobře a my bránili jako školáčci. No nic, musíme to hodit za hlavu a ve šlágru jara ve Čkyni rozhodně zabereme. I když zřejmě budou chybět další zranění hráči.

FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: Na lídra tabulky jsme odjížděli v pouze jedenácti lidech s cílem neudělat ostudu a pokusit se o malý zázrak a získali jsme všechny tři body po nejlepším výkonu v jarní části. Vedli jsme zásluhou Tomáš Glazunova 1:0, ale domácí dvěma góly do poločasu skóre otočili na 2:1. Hned ve 48. minutě se Tomáš Glazunov zranil a museli jsme zápas dohrát v deseti a nevypadalo to s námi moc dobře. Semklo nás to a bojovností a nasazením jsme dokázali zápas zásluhou Milana Glazunova a Petříka zvrátit. Chtěl bych všechny pochválit za skvělý výkon a zasloužené vítězství.



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Bláha [-] (39. L. Hovorka [-] ) , T. Kučera [-] , M. Pešek [-] , J. Staněk [-] , J. Koch [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , V. Kozel [-] , J. Tůma [-] , K. Pekař [-] (72. J. Špán [-] )

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - T. Glazunov [-] , J. Kovář [-] , L. Petřík [-] , M. Glazunov [-] , J. Jalůvka [-] , P. Vojtíšek [-] , P. Kohout [-] , J. Hrach [-] , P. Masák [-] , F. Duba [-]

ŽK: 80. P. Masák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pravda Luboš - LANDÍK Filip, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.