4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těžký terén přinesl Vacovu tři body


Branky


14. S. Pšenička , 23. G. Bujok , 54. G. Bujok , 78. G. Bujok (p.) - 60. M. Glazunov , 89. V. Rom
0

Vacov B zvládl důležité utkání v boji o záchranu, kdy s pomocí některých hráčů A-týmů rozdrtil Sousedovice čtyřmi góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vacov B mohl vstřelit více než dva góly

Ohrožený Vacov B věděl, že pokud chce setrvat v I.B třídě, tak musí své domácí zápasy zvládat. Proti Sousedovicím rezervě Vacovu pomohli i posily z áčka, které měli důležitý vliv na utkání. Utkání otevřel ve 14. minutě Stanislav Pšenička a dodal domácím potřebný klid na kopačky. Sousedovicím se na jaře také nedaří, atak to mohl být pro Vacovské dobrý start k záchraně. Když ve 23. minutě se trefil pravý obránce Vacova Gustov Bujok, tak se šedesát diváků rozjasnilo podruhé. Domácí mohli několikrát své skóre navýšit, ale nestalo se tak. Do šaten se šlo za lichotivého stavu pro domácí 2:0.

Šest žlutých a jedna červená

Druhý poločas Sousedovice přece zabraly a hrály vyrovnanější partii než v poločase číslo jedna. Hlavním tahounem hostů byl Milan Glazunov, který šel do hry jako střídající hráč. Jenomže gólově udeřili opět domácí a svoji druhou branku v tomto zápase dal Gustav Bujok, to právě běžela 54. minuta. V 60. minutě se dočkaly i Sousedovice, kdy se prosadil Milan Glazunov. Od té doby rezerva Vacova znervózněla a Sousedovice se dostávaly častěji k ohrožení branky Pavla Klase. Bohužel pro hosty musel Vladimír Křížek v 68. minutě předčasně do sprch kvůli červené kartě. V 78. minutě byl faulován domácí Jiří Mls, posila z áčka, míč na puntík si postavil Gustav Bujok a dokonal hattrick – 4:1. V 89. minutě upravil na konečných 4:2 Václav Rom. Vacov B tak zvládl důležité utkání a bude se snažit potvrdit tuto výhru v dalším kole na půdě rozjeté Čkyně, kde je nic nečeká lehkého. Sousedovice na domácím hřišti přivítají další tým hrající o udržení – Sokol Stachy.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov B
František Čtvrtník, hrající trenér: Hrálo se na těžkým terénu. Měli jsme posily z áčka, protože to byl pro nás hodně důležitý zápas. A určitě první poločas byl plně v naší režii, měli jsme vést určitě víc jak 2:0. Druhý poločas jsme trochu znervózněli, Sousedovice zabraly, především jim pomohlo to, že nastoupil Milan Glazunov. Bohužel jsme dostali laciný gól a trochu jsme se báli o výsledek. Ale mám z toho dobrý pocit, bylo to odmakané, odježděné, důležité vítězství pro nás. Za nás famózní utkání odehrál Gustav Bujok, který z pravého obránce vstřelil hattrick.




Sestavy


SK Vacov B
P. Klas [-] - S. Pšenička [-] , P. Vastl [-] , D. Vítovec [-] , J. Mls [-] , M. Valta [-] , F. Čtvrtník [-] , A. Bujok [-] , M. Vítovec [-] , Z. Švihel [-] , G. Bujok [-]

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - D. Trégl [-] , J. Jalůvka [-] , P. Vojtíšek [-] , R. Náhlík [-] , V. Křížek [-] , P. Kohout [-] , V. Kacetl [-] , J. Hrach [-] , P. Masák [-] , F. Duba [-]

ŽK: 63. J. Mls , 79. G. Bujok - 28. J. Jalůvka , 37. V. Křížek , 47. P. Vojtíšek , 56. V. Kacetl , 56. R. Náhlík , 65. M. Glazunov . ČK: 68. V. Křížek .
Hráči zápasu: G. Bujok .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TALÍŘ Milan - ŠŤASTNÝ Petr, KOBLÍŽEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.