0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice drtí soupeře za soupeřem


Branky


0

Netoličtí na jaře jsou k nezastavení, tentokrát si smlsli na domácí Zlivi, které nadělili čtyři branky. Netolice jsou rázem čtvrtým nejofenzivnějším mužstvem v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Urban se trefil již po dvou minutách hry

Podzimní klání skončilo lépe pro Netolice v poměru 2:1. Takže Zliv jim měla co vracet. Plány domácím však překazil již ve 2. minutě Jiří Urban, jenž načal bezzubou obranu domácích. Tato branka hosty uklidnila až příliš. Netolice se zatáhly a tím se Zliv dostávala více do hry a začala mít převahu na hřišti. Postupem času se hra vyrovnala. Domácí především hrozili ze standardních situací, ale s těmi si obrana v čele s brankářem Tomášem Nárovcem poradila. Netolický sniper David Reindl nastřelil dokonce tyč, poté si obnovil svalové zranění a v poločase ho nahradil dorostenec Pavel Fux, který si vedl skvěle.

Netolice rozstřílely Zliv

Druhý poločas Netoličtí ukázali, že mají na jaře famózní formu a začali jednoznačně svého soupeře přehrávat. V 68. minutě rozvlnil síť Václav Vlášek – 0:2. V 73. minutě si střelec prvního gólu Jiří Urban obnovil také svalové zranění a musel ho nahradit Filip Rakůsek. Byl to právě on, kdo v 86. minutě poslal Netolice do třígólového trháku. V 89. minutě se podruhé prosadil Václav Vlášek a již si připsal desátou branku v sezóně. Více se již nestihlo odehrát a tak pouze čtyřicet diváků vidělo vysokou prohru domácího celku.

Příští kolo Netolice doma vyzvou třetí Lažiště, tak se máme na co těšit. Zliv bude mít šanci doma na reparát proti Strunkovicím.



Ohlasy k zápasu



1. FC Netolice
Jiří Nárovec, trenér: Povedl se nám vstup do zápasu a rychlým gólem Jirky Urbana jsme se ujali vedení. Postupem času jsme se ale zbytečně zatáhli a tím dali více prostoru domácím. Ti postupně vyrovnali hru a navíc měli možnost zahrávat několik nebezpečných standartních situací. S těmi si ale obrana v čele s brankářem Nárovcem dokázala poradit. Z našich šancí stojí za zmínku povedená střela Davida Reindla, kterou zastavila tyč. David Reindl ale musel bohužel kvůli obnovenému svalovému zranění v poločase střídat. Dokonale ho zastoupil mladý Pavel Fux, který svým pohybem a tahem na branku dělal Zlivi velké problémy. Svou převahu ve druhém poločase jsme dokázali potvrdit dalšími třemi brankami. Dvakrát se mezi střelce zapsal Vašek Vlášek, a jednou střídající Filip Rokůsek, který nahradil Jirku Urbana - tomu se bohužel také obnovilo svalové zranění. Naše vítězství je hlavně díky zlepšenému výkonu ve druhém poločase zcela zasloužené. Poděkování za ně patří celému mužstvu. Velmi dobře zahrála především stoperská dvojice, spolehlivě zachytal brankář Nárovec. Střelecky se opět dokázal prosadit Vašek Vlášek, a svůj další výborný výkon, korunovaný dvěma skvělými gólovými přihrávkami, předvedl Dan Andres. Ten byl společně s neúnavným a nestárnoucím Mírou Balouškem hnacím motorem všech našich akcí.



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - J. Hrdlička [-] , J. Zrun [-] , R. Bican [-] (72. F. Hamáček [-] ) , S. Uchytil [-] , J. Szabó [-] , J. Slavík [-] (57. J. Vondrka [-] ) , J. Čejka [-] , J. Kubeš [-] , M. Novotný [-] (30. J. Dvořák [-] ) , D. Ambrož [-]

1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - D. Reindl [-] (46. P. Fux [-] ) , J. Lukáš [-] , S. Šulc [-] , D. Andres [-] , V. Vlášek [-] , J. Urban [-] (73. F. Rokůsek [-] ) , M. Baloušek [-] , D. Hlavatý [-] , J. Pivoňka [-] , P. Reindl [-]

ŽK: 70. S. Uchytil , 74. F. Hamáček .
Hráči zápasu: T. Nárovec , V. Vlášek , D. Andres , M. Baloušek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Studený Josef - BARTŮNĚK Pavel, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.