Netolice jsou na jaře k nezastavení


Branky


0

Netolicím se na jaře velice daří, jejich bilance jsou tři výhry a jedna prohra se skórem 8:2 před tímto zápasem. Strunkovice měly před tímto zápase výhry dvě, jednu remízu a jednu prohru, i tak se dal očekávat vypjatý zápas, dopolední čas zápasu spíše vyhovoval domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila nerozhodně

V Netolicích se za dopoledního času hrál dobrý a pohledný fotbal před početnou návštěvou. Netoličtí hráli trpělivěji a byli na svého soupeře velice dobře takticky připraveni. Hostům ranní termín moc nevyhovoval, někteří hráči byli po noční směně – Petr Beneš, Tomáš Balica a Jirka Homolka musel o poločase odjet do práce, mladý Ondra Váša je zraněn a starší Martin odjel s dorostem. Dokonce trenér Václav Beneš i přizpůsobil trénink, který byl v sobotu v 10:00. Tentokrát to ale nestačilo. Ve 24. minutě otevřel účet zápasu domácí ostrostřelec David Reindl. Hosté měli snad i více šancí, ale žádná se jim nepodařila proměnit, až v 29. minutě se prosadil Stanislav Pelech a bylo vyrovnáno. Poté měl opět více ze hry Blaník, ale nic z toho v podobě gólů nebylo, a tak první poločas skončil nerozhodně po jedné brance na každé straně.

Vlášek rozhodl o třech bodech pro Netolice

Druhý poločas lépe zvládly Netolice, které zápas zvládly především takticky velmi dobře. Nehrnuly se zbytečně za každou cenu dopředu a vyčkali na své šance. Důležitý moment přišel v 69. minutě, kdy poslal Václav Vlášek svým osmým gólem v sezóně do vedení – 2:1. Blaník Strunkovice to položilo na kolena. O dvě minuty později v 71. minutě se prosadil Jan Lukáš a bylo už po zápase. V závěru byl ještě zbytečně vyloučen Ivan Šimčík a dále oslabil Blaník do příštího zápasu proti prvnímu Sedleci. Netolice pak zavítají do Zlivi. Hlavním rozhodčím byl Filip Frček, jeho asistenti byli Ondřej Novotný a Václav Heinzl.

Autor: Miroslav Mottl, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Jiří Nárovec, trenér: Z mého pohledu se hrál zápas průměrné úrovně. Strunkovice přijely s jednoznačně obrannou taktikou a vpředu spoléhaly na rychlonohého Balicu. Nám se tentokrát herně moc nedařilo, občas jsme bojovali nejen se soupeřem, ale hlavně sami se sebou. Do vedení nás dostal po vzorové spolupráci obou útočníků David Reindl. O pět minut později brankář Nárovec sice v ojedinělé šanci vychytal hostujícího útočníka, ale následné dorážce už nedokázal zabránit. Do šaten se tak šlo za stavu 1:1. Druhý poločas už byl z naší strany o poznání lepší, hosté stále pozorně bránili a čekali na svou příležitost. Nedokázali se však prosadit ani ze standardních situací, ani z dalšího brejku – v těchto momentech nás podržel brankář Nárovec. O výsledku zápasu tak rozhodly dvě naše povedené kombinační akce, které přesně zakončili Vašek Vlášek a Honza Lukáš. Se třemi body jsme samozřejmě spokojeni, a i když výkon nebyl úplně ideální, tak myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Kluky musím pochválit, i když se nedařilo, tak bojovali a chtěli vyhrát. Naším nejlepším hráčem byl Dan Andres, spolehlivým výkonem přispěl k výhře Tomáš Nárovec.

TJ Blaník Strunkovice
Miroslav Mottl, předseda: V Netolicích se hrál dobrý fotbal před početnou návštěvou i když se hrálo dopoledne v 10:15. Domácí vyhráli zaslouženě, byli trpělivější a takticky velmi dobře připraveni. Hostům ranní termín nevyhovoval, někteří hráči byli po noční směně – Petr Beneš, Tomáš Balica a Homolka musel o poločase odjet do práce, mladý Váša je zraněn a starší odjel s dorostem. Trenér Václav Beneš i přizpůsobil trénink, který byl v sobotu v 10.00.Tentokrát to nestačilo, snad kdyby se proměnila nějaká vyložená šance, kterých měl Blaník více. Na kdyby se nehraje a Netolice zvládly zápas takticky velmi dobře, vyčkali na své šance do 70.minuty, kdy krátce po sobě dvakrát udeřili a rozhodli. V závěru byl ještě vyloučen zbytečně Ivan Šimčík a dále oslabil Blaník do příštího zápasu s vedoucí Sedlecí



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Frček Filip - NOVOTNÝ Ondřej, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.