Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

4.0

Jídlo

--

Hrací plocha

3.0

Zázemí

6.0

Čkyně na úvod jara vyloupila Netolice


Branky


34. J. Král
0

Po zimní pauze se rozběhl boj o mistrovské body v I.B sk. B, do Netolic, které hájily sedmou příčku, přijela po podzimu třetí Čkyně. Na těžkém terénu se dal očekávat tuhý boj o každý kousek hřiště. Hosté vstoupili do zápasu velmi aktivně a prakticky celý zápas se hrál na jednu branku. V dresu hostí se poprvé objevil v soutěžním zápase Roman Vojta, zimní posila z Lažiště a staronová posila Josef Vondrášek. Chyběli vykartovaný Pinke, nemocný Friedl a pracovně zaneprázdněný Kuta. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Král poslal Čkyni do vedení

Hned  v první minutě měla Čkyně výhodu zahrávání rohového kopu, Tůma poslal centr na zadní tyč, kde hlavičkoval hostující matador Kuneš, ovšem pouze do břevna. V minutě osmé zvonila branková konstrukce domácích po druhé, to když pěkným centrem vybídl Král ke skórování kapitána Čkyně Turka. Ve 13. minutě přišla asi největší šance Netolic, když z malého vápna trestuhodně přestřelil domácí hráč skoro i síť za brankou. O pět minut déle se řítil sám na domácího brankáře Král, byl podražen, Nárovec viděl žlutou kartu ale z následujícího přímého kopu nic nebylo. První dvacetiminutovku uzavřel velkou šancí novic Vojta, postupoval s Králem 2 na 1, první jmenovaný však prázdnou branku ve skluzu minul. Ve třiatřicáté minutě už se hosté radovali, Král se dostal do uniku a přesnou střelou k tyči poslal hosty do vedení - 0:1. Poslední šanci prvního poločasu měl opět střelec první branky Čkyně, když postupoval z boku sám na branku, tu však minul, hostujícího útočníka bylo plné hřiště.   

Kuneš odmítl navýšit náskok

Druhý poločas se nesl ve stejném obraze jako ten první. Čkyně hned z první šance vybojovala alespoň rohový kop, domácí se bránili pěti v řadě a ubránili 3 veliké šance Čkyňských. Následující minuty se hráli opět většinou na polovině domácích, v 58. minutě se dostal do šance kdo jiný než Král - zase stejná písnička, branka se nekonala, zde už mohl mít forvard Čkyně v pohodě zkompletovaný hattrick. V 71. minutě se dostal po pěkné kombinaci středem hřiště do šance Gerold, byl ve vápně faulovaný a hlavní rozhodčí zápasu, pan Milan Pánek nařídil bez váhání pokutový kop, k jeho exekuci se postavil Kuneš, vsadil na razanci mířenou do prostřed branky, trefil však jen břevno. Dávno už tedy mohlo být rozhodnuto, hostující celek si tedy hodně závěr zápasu komplikoval. Netolice se nadechovali k závěrečnému tlaku, nedařilo se jim však dostávat do zakončení, a když, tak s tím neměl brankář hostů Miklas větši problémy, pokusy se ne a ne vejít mezi tři tyče. Do poslední šance utkání se dostali hosté, na půli dostal Kuneš přihrávku a řítili se, se střídajícím Michalem Turkem  na posledního obránce domácích, druhý jmenovaný však po přihrávce z úhlu minul branku. Čkyně si tak odvezla cenné 3 body do tabulky a po ztrátě Volyně se stěhuje na druhé místo v tabulce za vedoucí Sedlec. 

V dalším kole Netolice zavítají na hřiště osmých Lhenic, které v tomto kole prohráli v Záblatí. Do Čkyně přijede jedenáctá Zliv, která doma porazila silné Souseodvice. 

 



Ohlasy k zápasu



SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Do Netolic jsme jeli s cílem bodovat, to se nám naplno podařilo a jsme za to moc rádi, mnoho týmů tam na podzim body nesbíralo. Bude to znít jako klišé, ale to co my nedáme ........ to mi hlava nebere. Zápas mohl být rozhodnutý po půl hodině a místo toho se strachujeme o výhru do posledních chvil. S předvedenou hrou jsme docela spokojeni. Potřebujeme ale dostat potřebný klid a trošku toho štěstíčka v koncovce. Za týden nás čeká doma zachraňující se Zliv, určitě chceme výhru z venku potrvdit a potěšit po zimě naše fanoušky.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: PÁNEK Milan - KLÍMA Petr, MAREK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.