Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

5.0

Sedlec předvedl parádní jarní start


Branky


0

V podzimním klání Sedlec jednoznačně vyhrál 5:1 v domácím prostředí, tentokrát mu nedělalo větší potíže to zopakovat na hřišti soupeře. Hosté vstoupili do jarní části velmi sebevědomě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Sedlece zůstala nevyužita

Hosté přijeli do Chelčic s chutí a se snahou navázat na zápasy z podzimu. Hned od začátku utkání byl Sedlec v Chelčicích lepším, aktivnějším týmem a jen slabším koncovka zapříčinila, že už v prvním poločase hosté nevedli. Největší šanci měl nejlepší střelec soutěže Tomáš Kučera, ale jeho hlavičku vyrazil brankář Novák na tyč. Dále se nic významnějšího neudálo, atak si šedesát diváků muselo počkat na góly až do druhého poločasu.

Šindelář rozhodl dvěma góly

Ve druhém poločase domácí přece hru vyrovnali, ale paradoxně ve své nejlepší pasáži hry inkasovali. Kučera zatáhnul míč, našel Střídajícího Václava Šindeláře, ten vrátil Kučerovi, jehož tvrdou střelu ještě obrana vyrazila na břevno, jenomže na dorážku V. Šindeláře už nikdo reagovat nestihl, a tak v 67. minutě hosté otevřeli gólové manko. Od té doby bylo téměř jasno. V 76. minutě Milan Pešek velice dobře zamířil a rozvlnil síť – 2:0. Vše uzavřel hlavou po rohu Václav Šindelář v 79. minutě. Zbytek utkání si Sedlec zkušeně pohlídal a nedovolil žádný závar.  Jelikož Volyně zaváhala, tak Sedlečtí mají na prvním místě už pětibodový náskok nad druhou Čkyní.

Příštím soupeřem Sedlece bude právě Volyně, které mají co vracet, tak se můžeme těšit na šlágr kola. Chelčice jedou do Vlachova Březí.



Ohlasy k zápasu



SK Sedlec
Tomáš Kučera, útočník: Na to, že šlo o úvodní zápas, tak jsme předvedli vcelku solidní výkon. Od začátku jsme domácí přehrávali a měli jsme i dost šancí, bohužel i v té největší jsem nastřelil v prvním poločase pouze tyč. Chelčice se po poločase zvedly a paradoxně v největším tlaku inkasovaly, když se z dorážky trefil střídající Šindelář. V rychlém sledu jsme pak přidali další dvě branky a zaslouženě jsme vyhráli. Domácí pak mohli po chybě našeho brankáře korigovat, ale to se jim nepodařilo. Start do jara se nám vydařil a už se těšíme na šlágr s Volyní, které máme co vracet.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petričák Daniel - LANDÍK Filip, MONDEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.