3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Frymburk podlehl Ledenicím


Branky


0
Ledenice přeskočily Frymburk v tabulce
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle těsně pro domácí

   Zápas mezi Ledenicemi a Frymburkem rozhodoval o pořadí týmů na páté až sedmé příčce. Hosté k zápasu dorazili v poněkud improvizované sestavě a jen s jedenácti hráči. To se podepsalo i na průběhu, kde byli prakticky od začátku lepší domácí Ledenice. Skóre se poprvé změnilo v 19. minutě kdy po přesném centru Winklera z levé strany umístil hlavičkující Fošum míč k tyči, 1:0. O pět minut později se po Kadlecově rohu nadvakrát prosadil hlavičkující Fencl, 2:0. I hosté měli nějaké šance a prosadit se dokázal až ve 36. minutě po rohu Flöring, 2:1. Za tohoto stavu se také obě mužstva odebraly do kabin k poločasové přestávce.

Gól na obou stranách

   Pár minut po zahájení druhé poloviny zápasu dodal domácím klid třetí gól v síti Frymburku. Kadlec měl ve středu hřiště trochu víc prostoru a přihrávkou za obranu vybídl Hrubého, který se svým důrazem a agresivitou mohl radovat z branky, 3:1. Frymburku postupně začali docházet síly a v závěru zápasu Ledenice zahazovaly šanci za šancí. V 82. minutě povedeným přímákem dodal zbytku utkání náboj Flöring, když snížil na 3:2. Domácím už se výhru podařilo udržet a přeskočili v tabulce nejen Frymburk, ale i Suchdol a vybojovali konečné páté místo. Frymburk z boje o třetí příčku už před nějakým tím kolem vypadl a obsadil celkové sedmé místo.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér domácí): Z mého pohledu jsme byli jasně lepší. Soupeř přijel jen v jedenácti, asi dával sestavu těžko dohromady. Do utkání jsme vstoupili lépe a měli převahu. I když nějaké šance měl i Frymburk my je dokázali proměnit a vedli jsme 2:0. Ale místo toho abych třetí gól přidali nechali jsme si branku dát a nechali soupeře zbytečně nadechnout aby mohl začít hrát a to nás stálo zbytečně síly. Pak jsme dali na 3:1 a to nás trochu uspalo, byli jsme nekoncentrovaní a nepozorní. Soupeř pak pěkně z přímáku snížil na 3:2. My pak pálili šanci za šancí. Jsem rád, že to skončilo 3:2 a, že na konec to umístění není tak strašné jak to na začátku sezóny vypadalo. Pochválit zaslouží Kadlec, který si vede výborně celou sezónu a Michal Bez jenž hodně balonů podržel i rozdal.

FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč hosté): Domácí byli lepším týmem a vyhráli zaslouženě. Paradoxně dali góly po našich chybách, ale svoje šance nevyužily. Dorazili jsme v poslepované sestavě, neměli nikoho na střídání a výsledek je tak pro nás přijatelný. Dobrý zápas odchytal Neumann a dobře si počínal i Ribár.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - T. Hrubý [-] (87. L. Labaj [-] ) , L. Winkler [-] , M. Kadlec [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] (73. P. Vajgel [-] ) , M. Bez [-] , M. Volf [-] (53. M. Michner [-] ) , J. Fošum [-] , A. Stránský [-]

FC Šumava Frymburk
M. Neumann [-] - M. Flöring [-] , D. Račák [-] - S. Budík [-] - L. Matúš [-] , J. Ribár [-] , J. Pecha [-] , J. Šisler [-] , T. Pavlík [-] , R. Mertl [-] , J. Rillich [-]

ŽK: 53. R. Mertl .
Hráči zápasu: M. Kadlec , M. Bez - M. Neumann , J. Ribár .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Picka Pavel - CIGÁŇ Roman, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.