5:2
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 10:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Bavorovice zvládly matchball se Suchdolem, získaly tak titul a slaví vytoužený postup


Branky


7. D. Granov (p.) , 9. R. Hanousek , 18. R. Hanzal , 44. P. Krejčí (vl.) , 86. R. Hanousek - 47. L. Kuchyňka , 73. Š. Kubašta
0
Bavorovice si pohlídaly rozhodující zápas sezóny
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

   Bavorovice potřebovaly k jistotě postupu zvítězit. Zápas také v tomto duchu zahájily. Už v šesté minutě se Hanzal vřítil do vápna kde byl dle sudího Trkovského zastavený nedovoleně a kopala se penalta. Exekuce se ujal Granov a bylo to 1:0. Dvě minuty nato dostal balon do vápna Radek Hanousek a vybíhajícího Rácika dokázal z velkého úhlu překonat, 2:0. Hosté byli možná z rychlého úvodu zaskočení a i zbytek poločasu byl dá se říci v režii domácích. V 18. minutě se gólu dočkal zřejmě ve svém posledním zápase Hanzal a zvýšil už na 3:0. V samém závěru půle zakončovali domácí znovu nebezpečně a míč doputoval za brankovou čáru od Krejčího, kterému byl připsán vlastenec. Poločas tedy jednoznačně 4:0.

Snížení Suchdola a tečka Bavorovic

   Ve druhém dějství byli domácí možná uspokojení jasným vedením a začali zlobit i hosté. Už ve 47. minutě se k odraženému míči na vápně dostal čerstvě střídající Kuchyňka a propasíroval balon za Sýkorova záda, 4:1. V 73. minutě přihrával před branku Záruba a Kubašta upravil na 4:2. Zdálo se, že Suchdol by mohl závěr zápasu ještě zdramatizovat. V 86. minutě přihrával Hanzal Radku Hanouskovi jenž pohodlně doklepl do odkryté brány a šampaňské se mohlo vyndavat z lednice, 5:2. Bavorovice zvládly poslední utkání a z prvního místa se vrací zpátky do 1. A.


Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk a Petr Smejkal: Do klíčového utkání sezóny jsme vstoupili aktivně a začali od první minuty soupeře přehrávat. Po průniku do vápna se brzy kopala penalta a po chvíli to bylo už 2:0. Soupeře zřejmě zaskočilo, že to bylo takhle rychlé. Poločas byl jednoznačný. Ve druhé půlce jsme byli možná uspokojení a probudil nás až druhé gól v naší síti. Pak jsme ale přidali pátý bonbónek, potvrdili postup a bouchli šampaňské. Těšíme se na 1.A. a sháníme posily abychom nehráli druhé housle, ale byli naopak štikou soutěže. Zřejmě poslední zápas sehráli Hanzal a Kuchař.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér hosté): Soupeř byl lepší, měl motivaci a poločas zaslouženě vyhrál 4:0. Ve druhé půli jsme se zvedli, byli lepší a dali jsme dvě branky. Vypadalo to, že by to mohlo být dramatičtější, ale domácí pak uklidnil pátý gól a de facto mohli slavit. Za dnešní výkon mohu pochválit Zárubu.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] (90. J. Nováček [-] ) - J. Trnka [-] (62. D. Klíma [-] ) , J. Hanousek [-] , R. Hanzal [-] , T. Kučera [-] (46. J. Kuchař [-] ) - F. Šafránek [-] , D. Granov [-] , V. Jakeš [-] , P. Boubal [-] , T. Koranda [-] - R. Hanousek [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - J. Záruba [-] , T. Kamiš [-] (46. L. Kuchyňka [-] ) , M. Bednář [-] , R. Šebesta [-] (60. R. Arenberger [-] ) - D. Čáp [-] , R. Polák [-] , F. Rácik [-] , L. Hešík [-] - P. Krejčí [-] , Š. Kubašta [-]

ŽK: 75. F. Šafránek .
Hráči zápasu: J. Záruba .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - PETRIČÁK Daniel, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.