Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Kameňák počtvrté v řadě padl


Branky


0
Nová Ves po pěti kolech okusila chuť vítězství
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodl

    Oba týmy měly za sebou nelichotivou sérii zápasů. Kamenný Újezd se propadá v tabulce a Nová Ves ztratila možnost promluvit do boje o postup, navíc se na ní bodově dotáhla Kaplice. V první půlce byli lepším týmem hosté z Nové Vsi a to zejména v první polovině poločasu. Hosté to dokázali vyjádřit i gólově, když se po standartní situaci v 18. minutě prosadil Graman, 0:1. O deset minut později další standardka, trma vrma v šestnáctce Kameňáku a ruce k nebi mohl tentokrát namířit Procházka, 0:2. Domácí se postupně začali zvedat, ale pořád to nebylo úplně ono. Přesto se mohli radovat z kontaktní branky. Ve 42. minutě vyslal Sivák přihrávku středem na Pavlise, který se zjevil sám před Bartizalem a poradil si ke spokojenosti domácích diváků, 1:2. Poslední slovo v první půli měla ovšem Nová Ves. V samém závěru kopal standardku Neumann a jeden z domácích hráčů jí přizvedl a balon skončil za Dudákovými zády jenž možná také mohl zasáhnout, 1:3.

Zlepšený výkon branku nepřinesl

   Ve druhé půli se Kameňák prezentoval zlepšeným výkonem. Domácí si dokázali vytvářet šance, ale naráželi buď na dobře chytajícího Bartizala nebo připravenou defenzivu hostů. Někdy kolem sedmdesáté minuty trefil Pavlis jen břevno. Asi největší šanci Nové Vsi měl Procházka, ale také neuspěl. Ve druhé půli tak početná skupina diváků branku neviděla a z výhry se mohli radovat po delší době hosté.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Vladimír Dudák (vedoucí mužstva domácí): Byl to zápas dvou poločasů. V tom prvním byli lepší hosté, ve druhém my. Do dvacáté minuty dominoval soupeř, pak jsme začali hru vyrovnávat, ale hosté byli pořád lepší. Měli jsme tak jednu šanci proti čtyřem Nové Vsi. V poslední minutě jsme si dali smolný vlastňák. Ve druhé půlce nastoupil pozměněný Kameňák. Byli jsme aktivnější a takových dvacet minut se hrálo na jednu bránu. Měli jsme nějaké loženky, které jsme bohužel nedali. Za hosty měl tutovku Procházka, pak už jsme dominovali my. Při troše štěstí to mohla být asi spravedlivá remíza, ale fotbal je hra. Hráčem zápasu byl Pavlis.

TJ Nová Ves u ČB
Miroslav Pekárek (trenér hosté): Po pěti kolech kdy jsme uhráli jen bod jsme už potřebovali zabodovat naplno, což se nám v Kameňáku povedlo. V první půli jsme byli lepší, kombinovali jsme, vytvářeli si šance a zaslouženě jsme poločas vyhráli. Dali jsme po chybě brankáře, který asi neměl zrovna svůj den gól do šatny, který měl velkou platnost. Ve druhé půli domácí přidali, přitlačili nás a snažili se o vyrovnání. Dobře pracující obrana v čele s Češkou na stoperu to vydržela a odvezli jsme si zasloužené tři body. Pochvalná slova si zaslouží trio Holý, Pech a Češka.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Frnka [-] (72. J. Havlíček [-] ) , J. Píšek [-] , D. Průdek [-] , O. Bělohlav [-] (46. V. Mráz [-] ) , P. Pavlis [-] , R. Soukup [-] (86. M. Váša [-] ) , M. Sládek [-] , M. Sivák [-] , F. Holub [-] (67. T. Chromý [-] ) , P. Petkov [-]

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - M. Vávra [-] (58. J. Kohout [-] ) , P. Boháč [-] (88. P. Lexa [-] ) , D. Pech [-] , E. Janeček [-] - V. Neumann ml. [-] , Z. Holý [-] - P. Graman [-] , R. Procházka [-] , V. Brožka [-] (60. R. Šejba [-] ) - B. Češka [-]

ŽK: 59. M. Sládek , 75. P. Petkov - 64. V. Neumann ml. .
Hráči zápasu: P. Pavlis - B. Češka , D. Pech , Z. Holý .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Ambrožová Hana - ŠKUTHAN Jaroslav, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.