Vyšák padl s Ledenicemi


Branky


48. K. Krauskopf , 52. K. Krauskopf - 16. J. Fencl , 37. M. Bez , 63. L. Rapčan (vl.) , 88. M. Bez
0
Ledenice protáhly šňůru vítězných zápasů na šest
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

   Ledenice měly za sebou pět vítězství v řadě a i proto byly na půdě předposledního Vyššího Brodu favoritem. Tuto roli se jim v první půli celkem dařilo plnit. Po čtvrthodině hry se hostům vyplatilo napadání a získali na soupeřově půlce balon. Ten se dostal k Fenclovi, který zhruba z poloviny půlky uháněl sám na bránu a umístil míč k tyči brány Daniela Rapčana, 0:1. Ve 37. minutě rozehrával přímý kop na hranici vápna kapitán Bez a rozesmutněl domácí příznivce podruhé, 0:2. Za tohoto stavu se obě mužstva odebraly k poločasové přestávce.

Rychlé vyrovnání, pak vlastenec a pojistka

   Ve druhém dějství Vyšší Brod hrozil o něco více. Což hned ve třetí minutě potvrdil kapitán Krauskopf, když snížil na 1:2. Ke kontaktnímu gólu přidal po čtyřech minutách znovu Krauskopf i branku vyrovnávací, 52. minuta začínalo se od znova, 2:2. Chvíli nato pálil domácí záložník z druhé vlny jen pár decimetrů od šibenice Svobodovi svatyně. Domácí hráč si v 63. minutě i vstřelenou branku připsal, nebude na ní ovšem vzpomínat v dobrém. Bezovu standardku prodlužoval Fošum hlavou a pak došlo ještě k teči Lukáše Rapčana, který byl označen jako střelec vlastního gólu, 2:3. Otevřený zápas se definitivně rozhodl v 88. minutě. Fencl vybojoval na pravé straně míč a předložil ho do vápna kde pěknou střelou upravil Bez na konečných 2:4.


Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér hosté): Zápas jsme si zbytečně ztížili nástupem do druhé půle. V té první jsme byli lepším mančaftem, využili jsme šance, které jsme měli a celkem i utkání kontrolovali. V šatně jsme si řekli, že nesmíme soupeře nechat se chytit, nechat hrát a dát gól. Což se samozřejmě hned po pár minutách nepovedlo a dostali jsme jeden a po chvilce i druhý gól. Pak mohli domácí i zápas otočit. Potom jsme začali víc běhat a plnit to co jsme měli. Podařilo se nám dát trochu šťastný gól na 3:2 a v závěru do takové trošku otevřené obrany na 4:2. Musím pochválit Vyšší Brod. Na to, že je pořád v tabulce dole hraje pěkný fotbal, snaží se hrát a je pro mne překvapení, že jsou takhle dole, kousali hodně. Hráčem zápasu je Michal Bez jenž byl prakticky u všeho.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - L. Rapčan [-] , J. Gondek [-] , F. Filip [-] , D. Pham [-] (82. K. Šerhakl [-] ) , K. Krauskopf [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , F. Klíma [-] , R. Bäuml [-] (40. M. Vančura [-] ) , P. Prochaska [-]

TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - L. Winkler [-] , M. Kadlec [-] , V. Babka [-] (68. K. Havelka [-] ) , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , T. Lamáček [-] , M. Bez [-] , M. Volf [-] (78. T. Hrubý [-] ) , J. Fošum [-] (88. J. Mařík [-] ) , A. Stránský [-]

ŽK: 71. F. Klíma , 83. L. Rapčan - 52. M. Volf , 56. T. Lamáček .
Hráči zápasu: M. Bez .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mráz Marek - KŘÍŽEK Danek, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.