S. Budík 51. (p.)
1:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk dostal bůra od Svinů


Branky


51. S. Budík (p.) - 21. J. Kurali , 40. J. Macák , 41. J. Kurali , 43. D. Brůha , 67. J. Kurali
0
Podruhé za sebou Frymburk čtyřbrankové manko z poločasu nedotáhl
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly do šatny

   Trhové Sviny musely pro uchování naděje na zisk prvního místa a postupu zvítězit a navíc doufat v překvapivé zaváhání Bavorovic v souběžně hraném zápase. To ale tentokrát nebyla jediná motivace Spartaku. Ten hrál zápas především pro dlouholetého fanouška o kterého v den utkání přišel. Možná i proto, že myšlenky hostů nemířili stoprocentně na fotbal byl v úvodu nebezpečnější Frymburk. Ve zhruba polovině první půle měli domácí více šancí, ale překonat Brůhu nedokázali. A tak udeřili hosté. Ve 21. minutě vybojoval míč na půlce Macák, přihrál Kuralimu jenž se zaseknutím na vápně zbavil obránce a následnou střelou rozvlnil síť, 0:1. O osudu utkání rozhodla poslední pětiminutovka před odchodem na poločasovou pauzu. Ve 40. minutě vybojoval v rohu hřiště míč Macák, dostal se před Vítka, kterému udělal kličku a z úhlu míč zasunul za brankovou čáru, 0:2. Jen minutu nato se k odraženému balonu dostal Kurali a skóre se znovu měnilo, 0:3. Za další dvě minuty přilétl do šestnáctky Frymburka centr od lajny a na penaltě ho poslal placírkou k tyči David Brůha, 0:4. Tři góly během čtyř minut a bylo prakticky rozhodnuto.

Po gólu na každé straně

   Asi nejednomu fanouškovi či hráči během přestávky bleskl hlavou minulý zápas s Loučovicemi, kdy Frymburk po půlce také prohrával 0:4 a nakonec bral bod za remízu 4:4. Po šesti minutách hry vykřesal jiskřičku naděje proměnou penaltou Budík, 1:4. I přesto, že byly šance k vidění na obou stranách měli svinenští zápas pod kontrolou. Domácí neproměnili například dva samostatné úniky což v 67. minutě hosté potrestali. Promáchnutí balonu na vápně stopera Frymburku využil Kurali, zamířil k tyči, zkompletoval hattrick a stanovil konečný výsledek na 1:5.


Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Trhové Sviny
Martin Valut (hráč hosté): K zápasu jsme dorazili bez stopera a s myšlenkami, které nebyly zrovna fotbalové. Myslím, že prvních dvacet minut jsme spíše bránili. Frymburk byl více na míči, měl šance, ale ne úplně vyložené. My hrozili z protiútoků, jeden se nám povedl a šli jsme do vedení, to domácí možná zaskočilo. Před půlkou se nám podařilo dát tři góly během asi pěti minut. Druhá půle už se tak nějak dohrávala. My kontrolovali hru, i když se hra kouskovala střídáními a fauly. Šance byli na obou stranách, my ovšem byli produktivnější. Vyzdvihnout si dnes zaslouží oba útočníci, tedy Macák s Kuralim a také gólman Brůha jenž nás nejednou podržel.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - M. Flöring [-] (57. P. Tichovský [-] ) , D. Račák [-] - S. Budík [-] - F. Fatura [-] , J. Ribár [-] , T. Kaňa [-] (36. B. Vágner [-] ) , T. Pavlík [-] , R. Mertl [-] , J. Šisler [-] , M. Račák [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - Z. Šafránek [-] (59. O. Hruška [-] ) , O. Kolář [-] , A. Perfoll [-] (66. P. Randa [-] ) , M. Valut [-] , J. Macák [-] (59. J. Šemro [-] ) , J. Petr [-] , M. Kodras [-] (66. L. Valenta [-] ) , J. Kurali [-] , F. Štrachal [-] , D. Brůha [-]

ŽK: 56. D. Račák .
Hráči zápasu: J. Macák , J. Kurali , K. Brůha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - ROUS Zdeněk, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.