6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň smetla Loučovice


Branky


2. M. Kovařík , 29. L. Pfeffer (p.) , 64. J. Klimeš , 77. J. Moudrý , 85. O. Šíma , 90. J. Hromada
0
Dříteň si vysokou výhrou udobřila domácí fanoušky
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Dříteň

   V podzimním měření sil padlo sedm branek a Loučovice se radovaly z výhry 5:2. Když by se Dřítni podařilo svému sousedovi v tabulce vrátit porážku měli by oba shodně 29 bodů. Domácím se vyvedl úvod utkání. Už ve 2. minutě zakončoval Milan Kovařík, mladík Šíma jenž nahradil vykartovaného Hüttnera míč sice chytil, ale ke smůle hostů až za brankovou čarou na což musel upozornit až pomezní rozhodčí. Hra pak byla poměrně vyrovnaná a i hostům se dařilo dostávat do šancí, ale pokud zamířili mezi tři tyče byt tam připravený Pospíšil. Ve 29. minutě byl ve vápně faulovaný jeden z domácích hráčů a následně Pfeffer nařízenou penaltu proměnil a určil tak poločasové skóre na 2:0.

Ve druhé půlce padlo dvakrát víc gólů

   Ve druhé půlce se na gól čekalo do 64. minuty. To zahrál dlouhý odkop od brány Tomáš Kovařík, hostující defenzivě balon propadl a Klimeš se řítil sám na Šímu, kterého dokázal překonat, 3:0. V závěrečné čtvrthodince se dokázali hned třikrát prosadit střídající hráči. Prvním z nich byl v 77. minutě Josef Moudrý, který byl na trávníku sotva pár minut, 4:0. Bůr se zrodil v 85. minutě kdy mohl zakončovat osamocený Vo Son, ale ještě nezištně přihrál Šímovi jenž měl před sebou prázdnou bránu, 5:0. V samém závěru ještě přidal šestý gól po pěkném Koudelkově křižném centru hlavičkující Hromada a dal konečnou podobu výsledku 6:0.


Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Slepička (manažer týmu domácí): Zápas určitě ovlivnila první minuta kdy se se štěstím trefil Kovařík a gól musel potvrdit až pomezní rozhodčí. Pak to bylo celkem vyrovnané. Soupeř nebyl herně špatný, ale byl jalový v koncovce. Nějaké šance hosté měli, ale podržel nás i gólman Pospíšil. Ve druhé půli jsme přežili krizových deset minut ve kterých vždy dostáváme góly a pak to tam začalo padat. Měli jsme i hluchá místa a neříkám, že to byla nějaká exibice, ale výhra byla jednoznačně zasloužená. Po dlouhé době musel fotbal ve Dřítni lidi bavit a jsme rádi, jsme si před koncem sezóny takhle fanoušky udobřili. Hráčem zápasu je Pospíšil jenž nastoupil po hodně dlouhé době a v důležitých fázích zápasu nás podržel.

Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér hosté): Po dlouhé době jsem osobně zažil krásné podmínky, kde hrát fotbal. Průběh řešit nebudu, dostali jsme lekci z neproduktivity a dostali šestku. Pozitivní byla dlouhá cesta tam i zpět v mikrobusu, kde jsme byli jeden tým !



Sestavy


TJ Dříteň
R. Pospíšil [-] - V. Pečenka [-] (76. M. Werner [-] ) , T. Kovařík [-] - M. Tupý [-] (87. J. Bláha [-] ) , R. Vo Son [-] , L. Pfeffer [-] (73. J. Moudrý [-] ) , P. Švejda [-] , O. Moudrý [-] , M. Kovařík [-] (69. O. Šíma [-] ) , M. Koudelka [-] , J. Klimeš [-] (85. J. Hromada [-] )

Vltavan Loučovice
M. Šíma [-] - M. Koutský [-] , J. Žák [-] , J. Matulík [-] (29. L. Sojka [-] ) , J. Kališ [-] - V. Dudla [-] , M. Toman [-] , J. Černý [-] , J. Fejtek [-] - J. Zbořil [-] (81. J. Hošek [-] ) , R. Karták [-] (46. V. Matulík [-] ) -

ŽK: 55. L. Pfeffer , 56. O. Moudrý - 19. M. Koutský , 41. V. Dudla , 45. J. Žák , 45. M. Toman .
Hráči zápasu: R. Pospíšil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Picka Pavel - HUČÍK Michal, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.