2:1
(1:0)
73. D. Trmal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 13:30

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice udolaly Suchdol


Branky


32. M. Kadlec , 86. L. Winkler - 73. D. Trmal
0
Dvě branky pro domácí a dvě červené pro hosty
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle těsně pro Ledenice

   Ledenice mají za sebou šnůru čtyř vyhraných zápasů v řadě a i do zápasu se Suchdolem vstoupily aktivněji. Nicméně ani Suchdol není v popředí tabulky náhodou a brzy začal také vystrkovat růžky. Několik šancí bylo k vidění před oběma brankami, ale gól padl až po půlhodině hry. Na pravé straně byl u balonu Bez, který poslal přesný centr do vápna na rozběhnutého Kadlece jenž z malého vápna hlavou propálil Rácika, 1:0. Hosté měli v závěru ještě možnost srovnat, ale hlavičku zblízka mezi tři tyče nenasměrovali. Na poločasovou pauzu se tak odcházelo za stavu 1:0.

Rozhodnutí v závěru

   Ve druhé půli se domácí snažili více soustředit na hru. Přesto inkasovali vyrovnávací gól. V 73. minutě domácí stoper neodhadl dlouhý výkop Rácika domácí stoper a do velké šance se dostal Trmal, nadvakrát dostal míč do sítě a vyrovnal, 1:1. O chvíli později se Suchdol domáhal u sudího Ondřeje penalty, marně. Zápas rozhodla 86. minuta. To Kadlec vyšel vítězně ze souboje na brankové čáře zhruba na úrovni šestnáctky a probíjel se před Rácika. Gólman hostí vyběhl a Kadlec chytře posunul před odkrytou bránu kde Winkler míč pohodlně uklidil do odkryté brány, 2:1. Hosté se domáhali odpískání Kadlecova faulu a na hřišti se strhla mela. Rezultovala z toho červená karta pro Arenbergera. Střídající Štěpánek jí sice sudímu z ruky vytrhl, ale krátce na to si jí zblízka prohlédl také. Tím bylo po zápase.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér domácí): Do zápasu jsme vstoupili docela dobře a dařilo se nám. Potom ovšem nevím proč jsme začali kecat, byli jsme nervózní a nedařilo se nám to co jsme si řekli. Pak se dostali ke slovu i hosté. Bylo to celé takové nervózní, hodně řečí, roztěkané a nekoncentrované na zápas, to nás stálo síly. V půli jsme si řekli, že je zbytečné se stresovat a kecat jsme přestali. A začalo to být nervózní na druhé straně, ale k tomu bych se nerad vyjadřoval nebo konkrétně rozebírat. Chtěli jsme hrát, přesto jsme dostali branku. Pak jsme začali šlapat a myslím, že jsme byli i aktivnější, i když hra asi nebyla zrovna nějak krásná pro oko. Před vítězným gólem došlo k souboji na brankové čáře. Z mého pohledu to bylo stejné, nebo spíš byl držen náš hráč. Za druhou půli musím pochválit asi Kadlece a dobrý zápas odehrál také Fencl.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér hosté): Škoda mluvit, dostali jsme dvě červené a zasekli nás tam nevídaným způsobem. Podařilo se nám vyrovnat a poté jsme měli kopat jasnou penaltu. A co se stalo potom? To je nevídaná nehoráznost, nevím co k tomu říci. Zápas na remízu se kterou by asi byla spokojenost. Nechápu proč tohle rozhodčí dělal, když Ledenicům o nic nejde, prostě neuvěřitelné. Zápas už jsme ani nedohráli, přestali jsme.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - L. Winkler [-] , M. Kožant [-] , M. Kadlec [-] , T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] , M. Volf [-] , A. Stránský [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - L. Hešík [-] , R. Šebesta [-] , M. Bednář [-] , R. Polák [-] , D. Čáp [-] , A. Arenberger [-] , Š. Kubašta [-] , P. Krejčí [-] , T. Kamiš [-] , J. Záruba [-]

ŽK: 24. J. Princl , 27. M. Kadlec , 67. M. Bez - 65. D. Čáp , 76. M. Rácik , 86. L. Štěpánek . ČK: 86. A. Arenberger , 86. L. Štěpánek .
Hráči zápasu: M. Kadlec , J. Fencl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ondřej Adam - PÍCHA Vojtěch, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.