4:1
(3:1)
20. D. Frnka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice natahují vítěznou sérii


Branky


4. T. Hrubý , 12. J. Pavlík , 29. M. Kadlec , 71. J. Fencl - 20. D. Frnka
0
Kameňák s útočníkem v bráně nestačil na Ledenice
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro rozhodl

   Začátek zápasu vyšel lépe domácím. Už ve 4. minutě odkopával malou domů Soukup, který ač patří k nejlepším střelcům hostů oblékl brankářské rukavice a stopl si mezi tři tyče. Odkopem ale trefil jen dotírajícího Hrubého od kterého míč doputoval za brankovou čáru, 1:0. O chvíli později přidali domácí druhý málo vídaný gól. Odražený balon se poblíž středového kruhu dostal k Pavlíkovi jenž zkusil vystřelit na bránu a podařilo se mu přehodit Soukupa, který byl venku z brány, 2:0. Ve 20. minutě se ovšem hostům podařilo vstřelit kontaktní branku. Sivák rozehrál přes Pavlise, Prokop zatáhl míč před bránu a posunul na Frnku a ten už neměl problém dostal balon do odkryté brány, 2:1. Po necelé půlhodině si ovšem ledeničtí vzali dvoubrankový náskok zpět. To se po individuální akci prosadil levačkou ze šestnáctky Kadlec, 3:1. Do poločasu už více branek nepadlo.

Ve druhé půli navýšení

   Ani ve druhé půli hosté neskládali zbraně a pokoušeli se s výsledkem něco udělat. Hlavně na začátku si jim dařilo dostat se do zakončení, ale na Svobodu vyzrát nedokázali. Prosadit se naopak podařilo domácím. V 71. minutě si na roh naběhl Fencl a nártem propálil balon do sítě, 4:1. Ledenice tak po nepovedeném závěru podzimu a vstupu do jara zaznamenaly třetí výhru v řadě a v tabulce se dostaly na dostřel právě sedmému Kamennému Újezdu.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Michal Hladík (asistent trenéra domácí): První půle byla řekl bych poměrně vyrovnaná a my z ní vyšli šťastnější. Soupeř hrál na brejky a nakopával míče na Prokopa, který je sklepával na rychlé záložníky. Ve druhé půlce soupeř už asi trochu fyzicky odpadl a my měli více ze hry. Pochvalu za výkon si zaslouží Kadlec, Fencl a Bez.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér hosté): Nepovedl se nám úvod zápasu kdy domácí dali dva šťastné góly. Ale líbilo se mi, že to kluci nevzdali a nepřestali hrát. Po krásné akci se nám podařilo snížit. Pak jsme si ale nerozebrali hráče na vápně a inkasovali potřetí. Zkusili jsme se ještě hecnout do druhé půlky, kterou jsme začali velmi dobře a měli tři čtyři nebezpečné brejky, ale soupeře podržel gólman. Pak jsme ovšem dostali na 4:1 a bylo po nás. Pochvalu asi nemohu udělit nikomu, ale musím poděkovat Radku Soukupovi, že při našem problému s gólmany vlezl do brány. Prohráli jsme si to sami, ale Ledenice vyhrály zaslouženě, protože své šance proměnily.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - L. Winkler [-] , M. Kožant [-] (61. L. Labaj [-] ) , M. Kadlec [-] , T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] (75. V. Babka [-] ) , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] (88. J. Mařík [-] ) , M. Bez [-] (81. M. Michner [-] ) , T. Lamáček [-] , J. Fošum [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
R. Soukup [-] - D. Frnka [-] , D. Průdek [-] , O. Bělohlav [-] , P. Pavlis [-] (86. D. Čermák [-] ) , M. Sivák [-] (75. F. Holub [-] ) , M. Sládek [-] , A. Prokop [-] , J. Váša [-] (46. J. Havlíček [-] ) , M. Samborský [-] , P. Petkov [-]

ŽK: 34. J. Fošum - 49. O. Bělohlav , 89. M. Sládek .
Hráči zápasu: M. Bez , M. Kadlec , J. Fencl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TALÍŘ Milan - KOCINA Martin, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.