2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kameňák zaskočil Trhové Sviny


Branky


0
Kamenný Újezd slaví výhru na Trhovými Sviny
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly pro domácí

   Začátkem zápasu vyšel lépe domácím. Hosté možná měli v hlavách nepovedený úvod z minulého nepovedeného venkovního utkání v Bavorovicích a nedařilo se jim dostat ke své hře. Kamenný Újezd se dostal do vedení už po necelé čtvrthodině hry. Ve 13. minutě se po kombinaci na jeden dotek dostal balon k Píškovi, který z pravé strany prostřelil Brůhu, 1:0. Ve 34. minutě zkusil štěstí Pavlis a mokrý trávník, který před začátkem zápasu pokropil déšť pomohl překonat hostujícího gólmana podruhé, 2:0. Druhá facka hosty zmátořila a herně se zvedli. Ale obrana domácích byla pevná a dokázala udržet slibný náskok do hvizdu značícího poločasovou přestávku.

Sviny jen korigovali

   Do druhé půle vstoupili svinenští aktivněji a domácí přitlačili. Dlouho je ovšem trápilo neproměňování šancí. Kodrasovu střelu zastavilo břevno, Kuraliho šance ke gólu také nevedla, podobně jako hlavička nebo později i střela Chromčáka. Další kdo nadějně hlavičkoval byl Petr, ale domácí brána byla pro hosty buď malá nebo dokázal zasáhnout jistě chytající Dudák. Hosté se dočkali až v 70. minutě kdy David Brůha vystřelil, Dudák jeho pokus jen vyrazil zpět ke střelci a ten si už napodruhé poradil, 2:1. Víc ale hosté ve zlepšené druhé půli nezvládli a tak podruhé za sebou odjíždí z venku bez bodu.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér domácí): Porazili jsme prvního což se nám nestává každý týden. Před zápasem jsme si řekli, že bychom konečně rádi porazili někoho ze špice tabulky. Přizpůsobili jsme tomu i taktiku, jako například pokrýt Kuraliho na jehož góly jsme dojeli ve Svinech. To se nám povedlo což byl první základní stavební kámen, ten druhý byl, že kluci hodně chtěli. První půle se nám povedla hlavně výsledkově. Dali jsme dva pěkné góly a náskok s přehledem uhájili, i když hosté byli nebezpeční, ale my se mohli spolehnout na dobrou obranu.. Ve druhé půlce jsme se nechali zatlačit a hrálo se hodně na naší polovině. Ale tentokrát se štěstíčko na rozdíl třeba od pondělního zápasu přiklonilo na naší stranu. Dneska musím pochválit všech 14 lidí, kteří zasáhli do hry, protože chtěli hrát a vyhrát, zápas odjezdili a odmakali. Zvláštní pochvalu zaslouží Dudák, který nás držel, Samborský jenž měl na starosti právě Kuraliho a Sládek na stoperu. Sice se nevyvaroval chybiček, ale dirigoval a držel naší obranu.

TJ Spartak Trhové Sviny
Martin Valut (hráč hosté): V první půli jsme nechytili začátek, měli jsme zvláštní výpadky a nějakých dvacet třicet minut jsme se nedostali do hry. Soupeř nás zatlačil a dal dva góly. Až ten druhý nás asi probudil, začali jsme hrát a měli nějaké šance. Druhá půle už vyzněla jasně pro nás. Měli jsme spoustu šancí, ale jak už je u nás asi zvykem v poslední době nedokázali jsme je proměnit. Příležitostí bylo opravdu mnoho a mohli jsme i vyhrát, ale bohužel většina toho šla vedle nebo do gólmana. Musí nás mrzet úvod zápasu, kdy jsme nehráli. Na tréninku se asi musíme do příštího zápasu připravit abychom měli lepší vstup do utkání. Za druhou půli musím pochválit všechny.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Frnka [-] (69. V. Mráz [-] ) , J. Píšek [-] , D. Průdek [-] , O. Bělohlav [-] , P. Pavlis [-] , M. Sládek [-] , M. Sivák [-] (43. R. Soukup [-] ) , A. Prokop [-] , M. Samborský [-] , P. Petkov [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - Z. Šafránek [-] (83. J. Fabián [-] ) , O. Kolář [-] , A. Perfoll [-] (46. M. Chromčák [-] ) , M. Valut [-] , O. Hruška [-] , M. Kodras [-] (83. P. Randa [-] ) , J. Kurali [-] , J. Šafránek [-] , D. Brůha [-] , J. Petr [-]

ŽK: 41. M. Sivák , 74. A. Prokop - 78. M. Kodras , 81. M. Valut .
Hráči zápasu: J. Dudák , M. Sládek , M. Samborský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zabilka Luboš - NOVOTNÝ Ctibor, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.