1:1
(0:1)
35. T. Holas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk doma remizoval s Chvalšinami


Branky


53. F. Fatura - 35. T. Holas
0
Frymburk zachránil bod až ve druhé půli
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle těsně pro Chvalšiny

   První poločas se odehrával převážně mezi vápny. Nenabídl mnoho šancí ani kdovíjakou podívanou. První příležitost pohnout ukazatelem skóre měl domácí Frymburk, ale se standardkou poblíž hranice vápna domácí nenaložili dobře. Poté sice mezi tři tyče zamířil Flöring, ale míč skončil v Cábových rukavicích. Hosté nepřijeli odevzdaní a povedlo se jim vstřelit úvodní branku. Ve 35. minutě se po rohu v malém vápně nejrychleji zorientoval kapitán Holas a hosté se mohli radovat, 0:1. Za tohoto stavu se pak oba týmy odebraly do kabin na poločasovou přestávku.

Vyrovnání

   Domácí chtěli s výsledkem něco udělat, ale povětšinou naráželi na pevnou defenzivu Chvalšin. V 53. minutě se ale zhruba z dvaceti metrů do voleje opřel Fatura a bezmocný Cába mohl jen přihlížet jak míč zapadl pod břevno, 1:1. Asi deset minut před koncem měla domácí defenziva starosti s několika střelami hostů vyslanými během několika sekund, ale poradila si. Krátce nato mohli frymburští i otočit zápas, ale gólovou střelu vyrazil na poslední chvíli Decarli. Oba soupeři si tedy nakonec rozdělili po bodu za remízu 1:1. V příštím kole Frymburk zavítá na hřiště tápající Dřítně. Chvalšiny čeká tvrdý oříšek, když budou hostit lídra soutěže z Bavorovic.


Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč domácí): V první půli se hrálo mezi vápny a prakticky bez šancí. Ve druhém poločase hráli hosté na brejky. Snažili se využít rychlonohého Fučíka, který nám jednou nebo dvakrát zatopil. Jinak se hrálo na soupeřově polovině, ale my byli jaloví. Byl to spíš boj než nějaká fotbalová krása. Výsledná remíza je asi spravedlivá, protože si ani jedno mužstvo nezasloužilo vyhrát.

TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč hosté): Velice mě překvapilo, když jsem četl "sázky" na dnešní zápas. Aniž bych se chtěl Frymburku nějak dotknout nechápu jak tímto stylem mohl nasbírat 36 bodů. Pro nás je to ztráta dvou bodů a opět jsme doplatili na naše nevyužité šance. Ale co, bod je dobrý a my se teď musíme soustředit na příští zápas, které bude zase o něčem jiném. Hráčem zápasu volím Holase a Nymsu.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
F. Malina [-] - F. Fatura [-] (71. L. Matúš [-] ) , J. Ribár [-] , E. Koršala [-] , R. Mertl [-] - J. Šisler [-] , D. Račák [-] , T. Kaňa [-] , M. Flöring [-] - J. Rillich [-] , S. Budík [-] -

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - M. Babinský [-] , J. Decarli [-] , J. Motz [-] , T. Holas [-] - M. Postl [-] , P. Sluka [-] (89. M. Matoulek [-] ) , T. Nymsa [-] , P. Sikuta [-] - L. Fučík [-] (83. P. Zwifelhofer [-] ) , P. Podskalský [-] (86. O. Dvořáček [-] ) -

ŽK: 7. E. Koršala - 74. J. Decarli .
Hráči zápasu: T. Nymsa , T. Holas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žurek Roman - OVČÁČEK Josef, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.