Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk si smlsnul na Vyšáku


Branky


0
Budíkův hattrick přispěl k demolici Vyššího Brodu
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V půli bylo jasno

   Zápas Frymburku bojujícího o elitní pětku a Vyššího Brodu, který se naopak pohybuje na předposlední příčce a jeho záchrana je jen v mezích hodně odvážných teorií se dal označit puncem derby. Postavení v tabulce se více méně odráželo i v dění na hřišti. Domácí byli nebezpečnější, ale své šance nedokázali proměňovat. Až v 19. minutě otevřel skóre střelec zápasu Budík, 1:0. Jen o čtyři minuty později se mezi střelce zapsal Kaňa, 2:0. Údernou desetiminutovku Frymburku završil ve 28. minutě Koršala, 3:0. Účet prvního poločasu uzavřel ve 42. minutě svým druhým gólem Budík, 4:0 a o osudu zápasu, tak bylo rozhodnuto.

Góly až v závěru

   Druhý poločas se nesl v podobném duchu. Fotbalovější Frymburk pokračoval v zahazování šancí a hosté vědomi si toho, že zápas je ztracený působili poněkud odevzdaně. Stovka fotbalových diváků se dočkala gólů až v závěrečných minutách. Nejprve v 84. minutě dokonal Budík hattrick a bůr byl na světě, 5:0. V 88. minutě se hosté dočkali alespoň čestného úspěchu a to zásluhou Klímy, 5:1. Ovšem prakticky hned vzápětí byl rozdíl znovu pětibrankový a to po trefě Flöringa, 6:1. Frymburk má k dobru pondělní dohrávku v Suchdole a o víkendu se pak utká doma s Chvalšinami. Do Vyššího Brodu v neděli zavítá Dříteň.


Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč domácí): Byl to jednoznačný zápas. Soupeř mi přišel jakoby odevzdaný a de facto neměl šanci něco uhrát. Skóre mohlo být i vyšší, klidně i dvouciferné, ale proměňování šancí je naše slabina. Hráčem zápasu je Malina, který byl asi nejlepším hráčem na hřišti. A pokud bude takhle pokračovat jednoznačně si říká o základ.




Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - J. Ribár [-] , D. Račák [-] (46. P. Tichovský [-] ) , E. Koršala [-] , R. Mertl [-] - J. Šisler [-] , F. Malina [-] , M. Flöring [-] - J. Rillich [-] (46. M. Račák [-] ) , S. Budík [-] - T. Kaňa [-] (70. L. Matúš [-] )

FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - R. Bäuml [-] , J. Rohlík [-] , F. Klíma [-] , F. Filip [-] , J. Gondek [-] , K. Krauskopf [-] , T. Dibďák [-] , K. Šerhakl [-] (70. V. Marek [-] ) , M. Vančura [-] (46. J. Kohout [-] ) , P. Prochaska [-]

ŽK: 71. T. Dibďák .
Hráči zápasu: F. Malina .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mráz Marek - FRČEK Filip, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.