Loučovice porazily Kameňák nejtěsnějším rozdílem


Branky


55. V. Dudla
0
Hüttner s Dudlou hrdiny zápasu
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

   Domácí Vltavan ještě nemá nic jistého a tak potřebuje sbírat body. Kamenný Újezd začíná ztrácet body na týmy před sebou a zezadu se na něj začínají dotahovat soupeři. Z úvodního oťukávání zahrozili hosté a během zhruba čvrthodinky měli tři nadějné šance. Už to vypadalo, že hosté zasunou balon do prázdné brány, ale Hüttner předvedl vynikající zákrok. Potom začali vystrkovat růžky i domácí. Hra se vyrovnala a šance byly k vidění na obou stranách. Asi největší příležitost Loučovic měl kapitán Dudla, který už dokázal překonat Dudáka, ale toho dokázali hostující obránci zastoupit a odvrátit pohromu. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou 0:0.  

Jeden gól rozhodl

   Ve druhém dějství oba týmy přeskupili řady. I tak byl k vidění podobný obraz hry jako v prvním poločase. Přesto se domácím vysunutí Tomana na hrot kde dával hostující defenzivě o sobě vědět vyplatilo. V 55. minutě to byl právě Toman kdo vybojoval míč a už se chystal zakončil, když balon přebral lépe nabíhající Dudla a prostřelil vše co mu stálo v cestě, 1:0. Nadále pak vznikaly brankové příležitosti na obou stranách, ale bez využití. Domácí přečkali i závěrečný tlak hostů a mohli se radovat z hubené výhry 1:0. Loučovice v příštím kole zavítají na půdu posledního Chlumu. Kamenný Újezd má k dobru ještě pondělní domácí dohrávku s Kaplicí a o víkendu ho doma čeká lídr z Trhových Svinů.


Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér domácí): Podařilo se nám urvat tři body a jejich důležitost si uvědomovali všichni. Zápas však byl hodně nervózní, šance na tři zápasy, otevřená hra, nepřesnosti, pro trenéry děs. K našim oporám patřil dobře chytající Hüttner, mladík Kuba Matulík a samozřejmě nesmím zapomenout na střelce Dudlu a makajícího Tomana. Hráči zápasu: Hüttner, Dudla

TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér hosté): Hrálo se za pěkného počasí za krásném hřišti, jen ten výkon byl bohužel horší, alespoň na můj vkus a zápas jsme si prohráli sami. Úvod jsme měli dobrý a během patnácti minut měli tři tutovky, ale jako v celém utkání jsme ztroskotali v koncovce a pak pustili soupeře do hry. Naše obrana byla docela otevřená a šancí bylo na obou stranách mnoho. Zápas mohl klidně skončit 1:5 nebo třeba 4:0. Jsem zklamaný z přístupu a náš výkon nebyl takový jako bych si představoval.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - ROUS Zdeněk, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.