3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 13:30

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Ledenice si vyšláply na Bavorovice


Branky


41. M. Volf , 47. M. Kadlec , 87. L. Labaj
0
Bavorovice opouští první příčku
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

   Úvod zápasu patřil favoritovi. Ledenice začaly s respektem a Bavorovice byly více na míči a dá se říct, že měly územní převahu. Už ve 2. minutě vystihl Radek Hanousek nepřesnou přihrávku ve středu hřiště a pelášil na bránu. Pozorná domácí obrana za včasu odvrátila. V 5. minutě vyzrál Kučera na Princla a poslal centr před bránu. Na zadní tyči pak poslal prudkou hlavičku kousek mimo Granov. O chvilku později posunul chytře do vápna Trnka, ale Hurný se dostal mimo střelecký úhel a trefil tyč od které se balon odrazil na odkop od brány. Ve 20. minutě mířil Radek Hanousek ze standardky k tyči metr nad zemí. Svoboda předvedl dobrý zákrok a pokus lapil. Potom se začali osmělovat domácí Ledenice a pozvolna přejímaly iniciativu. Přesto za vápnem pozemi vystřelil Jakeš. Po půlhodině hry našel uličku Volf a vybízel k úniku, ale hostující obrana zcvakla včas. Ve 36. minutě se sražená standardka Beze dostala k nohám osamoceného Fencla, ale ten mířil zblízka mimo. O chvíli později se ledeničtí dostali s balonem do vápna. Nastala trma vrma, kterou po přihrávce na vápno ukončil volejem do tyče kapitán Bez. Ke štěstí domácích se míč odrazil k Volfovi jenž prostřelil bezbraného zadáka Bavorovic, 1:0.

Rychlý gól a definitiva v závěru

   I ve druhé půli měli hosté možná větší procento držení míče, ale pevnou obranu domácích dobývali marně. Navíc už po dvou minutách hry po dlouhém Bezově pasu do křídla se Fencl dostal do vápna kde posunul na Kadlece, který v pádu překonal vystřídavšího Smejkala, 2:0. Na hosty padla deka a více si vyčítaly chyby než se soustředily na hru. Z toho profitovali domácí, kterým se začínala otevírat okénka, posléze až vrata v defenzivě hostů. V 50. minutě míč na dlouhou nohu píchl na vápně Šafránek mimo. To 53. minuta přinesla standradrku od půlky hřiště. Výborně hrající Stránský jí posadil na hlavu Bezovi, který o kousek minul. Po necelé hodině hry vyvážel balon agilní Jiří Hanousek, našel skulinu, kterou vyzval bratra Radka. Ten ovšem v inkriminované chvíli podklouzl a po pádu trefil jen vybíhajícího Svobodu. V 68. minutě se musel po Winklerově ráně z rohu vápna vytáhnout Smejkal, roh. Po pár minutách hasil Jiří Hanousek průnikovou přihrávku zatažením za dres osamoceného domácího hráče a byl z toho přímák. Dvě minuty nato posunul Fencl Babkovi, ale ke smůle domácích mířila jeho levačka jen do gólmana. Za pět minut Radek Hanousek z úhlu posouval do vápna kde zamířil k tyči Kučera, Svoboda znovu připravený. V 86. minutě se po křídle prosmýkl Fencl, protáhl se do středu hřistě a přečíslení 4 na 2 vyřešil posunutím doleva na Labaje jenž uzavřel na konečných 3:0.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér domácí): Myslím, že jsme si tři body zasloužili. A to minimálně za druhou půli, kdy jsme soupeře k ničemu nepustili. Hráli jsme dobře a pozorně vzadu. Celý tým hrál výborně! Vyzdvihnout si zaslouží předstoper Adam Stránský, přes kterého neprošel snad jediný balon, rozdával balony, bránil... Všichni makali a vítězství si zasloužili.

TJ Bavorovice
Petr Smejkal (hráč/trenér hosté): Byla to blamáž, z naší strany. Ani ne tak herně jako v hlavách. Je to snad i prokletí. V Ledenicích jsme nevyhráli snad osm zápasů ať už se hrála jakákoliv soutěž nebo pohár. Po obdržené brance jsme se složili a dohrávat v devíti je také těžké. Soupeř si výhru zasloužil. Byl rychlejší, lepší, důraznější... To možná až moc o čemž svědčí tři zranění, ale na to bych se nerad vymlouval. Musíme se oklepat a jít dál!



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - L. Winkler [-] (80. K. Havelka [-] ) , M. Kadlec [-] , V. Babka [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] (87. J. Kaňka [-] ) , M. Bez [-] (88. M. Kožant [-] ) , M. Volf [-] (76. L. Labaj [-] ) , A. Stránský [-] , T. Lamáček [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] (46. P. Smejkal [-] ) - J. Trnka [-] (64. R. Hanzal [-] ) , D. Granov [-] (76. D. Klíma [-] ) , R. Hanousek [-] , J. Kuchař [-] , J. Hanousek [-] - V. Jakeš [-] , P. Boubal [-] , F. Šafránek [-] - - T. Kučera [-] , M. Hurný [-] (28. S. Šálek [-] )

ŽK: 7. J. Fencl , 45. M. Volf , 82. M. Kadlec - 33. J. Trnka , 42. S. Šálek , 73. J. Hanousek , 79. J. Kuchař .
Hráči zápasu: A. Stránský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Landík Filip - PRAVDA Luboš, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.