Olešnice porazila Ledenice


Branky


40. M. Hanzal , 50. L. Lenk (p.)
0
Derby přineslo penaltu i červenou
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

   Olešnici a Ledenice od sebe dělí jen pár kilometrů. Podobné to bylo i tabulce, kde byl rozdíl tříbodový. Hned z kraje utkání si za faul připsal žlutou kartu Hrubý. O něco fotbalověji působili hosté a byli i nebezpečnější. Po Bezově uvolnění na vápně a následné střele zachránila domácí tyč Janečkovi brány. I Olešnice několikrát ohrozila dobře chytajícího Svobodu, ale ke gólu to nevedlo. Diváci se dočkali gólu až pět minut před poločasovým hvizdem. To chybu v hostující defenzivě využil Lenk, vysunul Drtinu a ten zpětnou přihrávkou ve vápně vyzval ke gólové střele nejlepšího domácího kanonýra Hanzala, 1:0.  

Penalta a červená

   Jak první poločas skončil, žačal ten druhý a to brankou. Bylo odehráno pět minut, když se do úniku dostal Kačírek. Jeho šanci zastavili ledeničtí jen za cenu pokutového kopu. Exekuci vzal na sebe Lenk a zvýšil na 2:0. Hosté ovšem neskládali zbraně, ale čárou přes rozpočet byla pro ně 66. minuta. Po zbytečném faulu na půli hřiště byl podruhé žlutě oceněn Hrubý a po červené kartě se musel poroučet pod sprchy. I v deseti se však ledeničtí dokázali dostat do zakončení. Kadlec už dokázal přelobovat dobře chytajícího Janečka, ale balon ke smůle hostí špatně odskočil a domácí ho stačili odklidit do bezpečí. Ale ani Olešnice už na Svobodu nevyzrála a tak zápas skončil 2:0.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér domácí): Myslím, že to byl docela pěkný zápas. Ledenice byly takové hernější a silnější na balonu. Takových dvacet minut to bylo z obou stran hodně útočné. Soupeř měl asi čtyři velké šance, my kontrovali dvěma. V závěru poločasu jsme potrestali chybu a ujali se vedení. Věděli jsme, že Ledenice začnou tlačit což se potvrdilo. Ale hned na začátku jsme měli velkou šanci z níž pramenila penalta a druhý gól. I v deseti nás soupeř dokázal ohrozit, ale dneska jim prostě nebylo souzeno. My jsme s početní výhodou nenaložili nejlépe, přesto jsme za výhru 2:0 rádi. Pochválit musím celý mančaft, vyzdvihnout pak zaslouží Janeček, Fiala a Lechner.

TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér hosté): Co k tomu říci? Stejné chyby, stejné góly a stejné výsledky. Myslím, že v první půli jsme byli minimálně vyrovnaným ne-li lepším a nebezpečnějším týmem. Ale trefili jsme tyč, mířili vedle nebo do gólmana. Bohužel šance neproměníme a naše naivní chyby vzadu soupeř trestá. Do druhé půlky jsme šli s nosama nahoru, že se nám nemůže nic stát, Olešnice nás na patnáct minut přišpendlila na naší půlku a vzešla z toho penalta a potom i červená a bylo po zápase. Máme smůlu, nedaří se nám, nelepí nám to a strašně lehko inkasujeme. Pochválit musím Svobodu, góly za ním nejdou a za tři zápasy už čelil třem penaltám. Za první půli i Beze s Kadlecem ve středové řadě.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - M. Lechner [-] , P. Fiala [-] , O. Husa [-] - T. Kačírek [-] , M. Buřič [-] , D. Chovanec [-] (66. M. Koktavý [-] ) - L. Lenk [-] (86. L. Picek [-] ) - S. Drtina [-] , M. Hanzal [-] , R. Horelica [-]

TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - M. Kadlec [-] , T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] (66. M. Kožant [-] ) , M. Bez [-] , M. Volf [-] (57. J. Mařík [-] ) , M. Kopáček [-] (80. P. Vajgel [-] ) , A. Stránský [-] , M. Michner [-]

ŽK: 42. R. Horelica , 70. L. Lenk - 4. T. Hrubý , 18. J. Fencl , 55. M. Michner , 75. M. Kopáček . ČK: 66. T. Hrubý .
Hráči zápasu: D. Janeček , M. Lechner , P. Fiala - M. Kadlec , M. Bez , J. Svoboda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.