0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum přišel o body až na konci zápasu


Branky


0
Dříteň získala "povinné" tři body...
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

    Souboj prakticky jistě sestupujícího Chlumu a tápající Dřítně neměl "kovaného" favorita. Domácí ač poslední v poločase ne-vždy strádali a přesvědčili o tom tápající Dříteň, která si s defenzivou domácích nevěděla rady. Naopak domácí Chlum měl více ze hry. Ale hrající legenda Hájek namísto zakončení nahrával. Dříteň kontrovala brejkem Pfeffera, rovněž neúspěšně. První komplikace dvanáctičlenné setavy domcích nastala už ve 44. minutě kdy zraněného Dlouhého nahradil Bednář. Přestože lepší dojem zanechal domácí Chlum odcházelo  se do kabin za bezbrankového stavu 0:0.         

Rozhodnutí v závěru

   Ve druhé půlce se začala prrojevovat úzká lavička, zranění a pracovní vypětí v podání Chlumu. Domácí začali ztrácet síly a prostřídavější hosté začali vystrkovat růžky. Chvíli před koncem Valeše řádně protáhl Švejda. O kousek později už snad v nastavení Valeš jedovatou ránu od Tomáše Kovaříka jen vyrazil a to pro domácí nešťastně ke Švejdovi, jenž nabídnutou šancí nepohrdl a zápas rozhodl, 0:1. Chlumu už prakticky o nic nejde a může hrát pro radost ze hry. Dříteň má "povinné" tři body a získala důležité body k záchraně. Chlum se v příštím kole představí v Kaplici, která určitě nedá body zadarmo. Dříteň doma čeká nevyzpytalený a nebezpečný Suchdol.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Jiří Hájek (hráč domácí): V prvním poločase jsme myslím měli víc ze hry, ale trápíme se v koncovce. Snad všechny pokusy šly přímo na gólmana a nemůžeme se dostat do nějaké pohody. Ve druhém poločase nám začaly docházet síly a soupeř nás potom zatlačil. Na konci ještě předvedl Valeš pár výborných zákroků, ale v nastavení jsme bohužel přišli i o bod.

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (manažer týmu hosté): Není co slavit, fotbal jsme dneska nehráli a to co jsme předvedli bylo něco hrozného. Přijeli jsme k poslednímu týmu a věděli, že budou zalezlí na vápně a spoléhat na brejky. My ovšem nejsme mužstvo co tvoří a to bylo od první minuty vidět. Byl to tragický výkon a s fotbalem to nemělo nic společného. Kdyby domácí vyhráli nemohli jsme se tomu divit. Chlum totiž zvládl i dvě přihrávky za sebou což bylo na nás až moc. V první půli tedy v naší hře totální chaos. V poločase přišla bouřka v kabině, ale druhá půlka byla ještě horší než ta první. Pak jsme trochu prostřídali, domácím začaly docházet síly a malinko jsme se zvedli. Zaplať pán bůh za tři body, i když jsme si výhru absolutně nezasloužili. Předvedli jsme výkon na třetí možná i na čtvrtou neexistující třídu. Ono i rozhodčí by měl být minimálně v divizi.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - T. Smetana [-] , J. Březina [-] , J. Hájek [-] , J. Flaška [-] , K. Barva [-] , J. Dlouhý [-] (44. T. Bednář [-] ) , D. Míka [-] , P. Eliáš [-] , J. Matoušek [-] , L. Řepa [-]

TJ Dříteň
J. Hromada [-] - V. Pečenka [-] , P. Švejda [-] , T. Kovařík [-] , M. Werner [-] - M. Tupý [-] (63. O. Šíma [-] ) , M. Kovařík [-] (79. L. Koudelka [-] ) - J. Klimeš [-] - L. Pfeffer [-] , O. Moudrý [-] (46. M. Koudelka [-] ) , R. Vo Son [-] (65. M. Kovařík [-] )

ŽK: 27. J. Dlouhý , 74. J. Flaška , 85. K. Barva - 57. M. Koudelka , 58. M. Tupý .
Hráči zápasu: S. Valeš .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.