Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2017 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves si smlsla na Loučovicích


Branky


1
Favorit nezaváhal a prohání vedoucí duo
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

   Zápasu předcházelo symbolické předání dresu s číslem 60 trenérovi Pekárkovi. Ten mohl mít radost nejen z dárku, ale i z dění na hřišti. V 17. minutě vysunul dlouhým balonem Jankovský Procházku, který se ocitl osamocený před Hüttnerem a střelou kolem nohy k pravé tyči rozvlnil síť. Nebezpečí pro domácí znamenaly průniky rychlonohého Tomana jenž byl nejednou zastaven nedovoleně. Do výraznějšího ohrožení Bartizalovi brány se však loučovičtí nedostali. A tak podruhé udeřila Nová Ves. Po půl hodině hry byl na polovině hřiště faulovaný kapitán Boháč. Během ošetřování krvavého zranění mohl sledovat standardku z inkriminovaného místa na penaltu kde Procházka uspěl v souboji s hostujícím obráncem a byl z toho druhý gól, 2:0. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

Další dva góly pro Novou Ves

   Ve druhém poločase na gól čekalo do 67. minuty. K přímému kopu nějakých cca 25 metrů od branky se postavil Janeček a jeho přízemní jedovka zapadla k tyči, 3:0. O pár minut později se u rohového praporku dokázal Procházka zbavit obránce a postupoval na bránu. Poté zvedl hlavu a posunul míč na penaltu kde už Češka neměl větší problém trefit poloodkrytou bránu, 4:0. Poté dali domácí příležitost hráčům na lavičce, hra se více otevřela a Bartizal se musel několikrát vytáhnout. Na stavu 4:0 se už nic nezměnilo a Nová Ves zůstává na třetím místě a stále může živit šance na druhý postup v řadě za sebou.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč domácí): Před zápasem obdržel trenér dres k jeho šedesátinám. V první půli jsme hosty k ničemu nebezpečnému nepustili. Problémy nám činil snad jen běhavý Toman. Poločas jsme zvládli a vedli 2:0. Ve druhé půli jsme další dva góly přidali. V závěru jsme trochu prostřídali, hra se otevřela a Bartizal měl několik dobrých zákroků. Reflexivně třeba vyrazil nůžky jednoho z hostí. Naše výhra byla zasloužená a soupeř příliš odpor nekladl. Pochvalu si za předvedený výkon zaslouží Češka. V prvním poločase sice nastoupil netradičně na kraji zálohy, ve druhé už byl veprostřed a byl to starý známý Bohumír.

Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér hosté): Výsledek zní jasně a výrok Davida Holzera je podán jakoby jsme tam přijeli zápas jen symbolicky odehrát a byli jsme nějací nazdárci. Domácí nám nechávali spoustu prostoru hlavně uprostřed, ale opět nás srazil vlastňák, kdy Tóth ve snaze překazit Procházkovi zakončení, míč tečoval. Deka na nás byla znát a domácí přidali ještě jednu branku. Když už jsme dostali k zakončení, tak to bylo do náruče gólmana a domácí na rozdíl od nás branky střílejí. Nedáš, dostaneš se potvrdilo, kdy měl dva nájezdy Žák a Janečkovi náramně vyšel přímák a na to už jsme odpověď neměli.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - J. Kohout [-] (75. D. Holzer [-] ) , E. Janeček [-] , D. Pech [-] , P. Boháč [-] - B. Češka [-] (80. V. Neumann st. [-] ) , V. Neumann ml. [-] (76. M. Vávra [-] ) , P. Graman [-] (65. R. Šejba [-] ) , P. Janovský [-] - V. Brožka [-] (83. P. Lexa [-] ) , R. Procházka [-] -

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - M. Šíma [-] , J. Matulík [-] , J. Kališ [-] (73. J. Fejtek [-] ) , J. Toth [-] - M. Toman [-] , J. Žák [-] , J. Fejtek [-] (73. L. Sojka [-] ) , V. Dudla [-] - J. Zbořil [-] (67. V. Matulík [-] ) - R. Karták [-]

ŽK: 60. E. Janeček , 65. V. Neumann ml. , 88. P. Boháč - 23. M. Toman .
Hráči zápasu: B. Češka .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - ROUS Zdeněk, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 4. 2017 22:00
Odloženo na pondělí 1. května od 17.00 hodin