0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšší Brod nestačil na Suchdol


Branky


0
Suchdol si spravil chuť po domácí porážce
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

   Zatím co Suchdol v minulém kole doma překvapivě podlehl Chvalšinám, tak Vyšší Brod získal teprve druhou výhru v sezóně a to na půdě posledního Chlumu od kterého se na pět bodů odpoutal. Hostům se podařilo vsítit rychle branku. Už ve 3. minutě si to po individuální akce z levé strany namířil až před Rapčana Kubašta a svou šanci proměnil, 0:1. Suchdol pak mohl pokračovat přeci jen o něco klidněji. Vyšší Brod směrem dopředu mnoho nebezpečí nepředstavoval. Naopak zvýšit mohl znovu Kubašta a po něm Jakub Záruba, ale naštěstí pro domácí se tak nestalo. Při odchodu do šaten za stavu 0:1 nebylo pro domácí ještě nic ztraceno.  

Pojistka po hodině hry

   Druhý poločas se nesl v o něco bojovnějším duchu než tomu bylo v úvodním dějství. Nebezpečnější zůstávali nadále hosté a to zejména díky brejkům. Po hodině hry po jednom z nich zvedl hlavu Šuba a postrčil balon Bednářovi jenž prakticky neměl problém dopravit míč do sítě, 0:2. Šuba se mohl zapsat i mezi střelce, ale z přímého kopu mířil jen do tyče Rapčanovi svatyně. Hosté si už výhru pohlídali a mohou se radovat ze zisku tří bodů a čistého konta. V příštím kole si Suchdol doma zahraje o čtvrté místo v tabulce s Frymburkem. Vyšší Brod hraje znovu doma a bude hostit Chvalšiny.


Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (trenér domácí): Suchdol na nás vlétnul a my jsme se první čtvrthodinu hledali. Ale poté se hra vyrovnala a troufám si tvrdit, že jsme byli i lepší. Škoda, že první branka padla tak brzy. Došlo z naší strany ke zbytečnému vystoupení obránce a odkryli jsme pravou stranu, kde jsme rychlému Kubaštovi vytvořili doslova dálnici a ten si se šancí poradil tak, jak měl. Suchdol se prezentuje a je prezentován jako mužstvo, které hraje pěkný kombinační fotbal, ale ať se na mě nikdo nezlobí, u nás nic takového nepředvedl. Nemyslím si, že se třemi body odjel tým, který by byl nějak výrazně lepší. Bohužel pro nás jsme nebyli nijak nebezpeční, s tím souhlasím, hráli jsme jen po šestnáctku. Měli jsme jen náznaky a nějaké centry. Hosté bránili dobře, a když už došlo k chybě, dokázali se velmi dobře zastoupit a do ničeho nás nepouštěli. Je to škoda, kluci zápas odmakali a až do konce se nevzdávali. Tolik vyhraných soubojů a posbíraných odražených balonů jsme neměli ani při výhře v Chlumu, ale nevedlo to k ničemu.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér hosté): Pomohl nám brzký gól po němž se hra uklidnila. Měli jsme pak ještě dvě tři šance a domácí více méně nic. Druhá půle byla bojovná. Měli jsme pár brejků, trefili tyčku a nějaký závar. Soupeř byl dá se říct bez šance. Dali jsme druhý gól a bylo po zápase. Utkání to nebylo jednoduché, ale výhra je zasloužená. Pochvalu zaslouží Čáp a střelci obou branek.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
D. Rapčan [-] - V. Marek [-] (72. L. Rapčan [-] ) , J. Gondek [-] , F. Klíma [-] , R. Bäuml [-] , K. Krauskopf [-] , T. Dibďák [-] , J. Rohlík [-] , D. Pham [-] , F. Filip [-] , P. Prochaska [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - T. Záruba [-] , J. Brabec [-] , M. Bednář [-] , D. Čáp [-] , M. Šuba [-] (73. D. Trmal [-] ) , J. Heřman [-] , Š. Kubašta [-] (82. K. Trmal [-] ) , A. Arenberger [-] , J. Záruba [-] (65. T. Kamiš [-] ) , P. Špale [-]

ŽK: 18. R. Bäuml , 30. V. Marek - 17. A. Arenberger , 73. T. Záruba , 80. Š. Kubašta .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.