Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk slaví povinnou výhru


Branky


0
Flöring s Rillichem porazili Chlum
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle jen těsně pro Frymburk

   Poslední Chlum přijel na hřiště favorizovaného Frymburku jen s jedenácti hráči. A od počátku se soustředil prakticky jen na defenzivu. Dobývání hostující branky přetavili domácí v úvodní gól ve 27. minutě. Přetaženou standardku na roh malého vápna si zpracoval Flöring a prostřelil vybíhajícího Barvu, 1:0. Jen o čtyři minuty později Frymburk náskok navýšil, když se mezi střelce zapsal Rillich, 2:0. Ve Frymburku pršelo a foukal vítr, což možná i pomohlo Chlumu ke kontaktnímu gólu ve 44. minutě. To ojedinělou střelu na domácí bránu vyslal někde z cca 30ti metrů od lajny Bednář a Wudy se musel asi trochu červenat, 2:1.

Dva góly pro Frymburk

   Po pěti minutách hry druhé půle našel průnikovou přihrávkou střídající Malina Flöringa a ten neměl problém trefit odkrytou branku,3:1. S postupem času odcházely hostům síly a začalo se hrát prakticky jen na jednu bránu. Nejednou se musel Barva činit, ale i nepřesná muška domácích měla příčinu v tom, že se skóre dlouho neměnilo. Festival zahozených šancí přerušil jen v 78. minutě po zpětné přihrávce Matúše na penaltu střelou, která se ještě otřela o tyč Rillich a upravil na konečných 4:1. Frymburk v příštím kole zavítá v přímém souboji o čtvrté místo na hřiště Suchdola. Chlum bude doma hostit Dříteň.


Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč domácí): Hosté přijeli s tím dostat co nejméně gólů. Nám se z počátku hrálo těžko proti soupeři, který je v deseti zalezlý na vápně. Myslím, že výsledek neodpovídá průběhu zápasu. Protože zejména ve druhé půli, kdy asi soupeři došly síly jsme se předháněli v zahazování jasných šancí. Chlum de facto pořádně nevystřelil na bránu.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Jiří Hájek (hráč hosté): Kvůli pracovním povinnostem kluků jsme se na zápas dostavili opět jen v jedenácti. Frymburk byl lepším týmem a i díky tomu, že jsme nemohli vystřídat nám ve druhém poločase docházeli síly a hrálo se jen na jednu bránu. Na štěstí pro nás toho Frymburk dost zahodil, ale také zachytal gólman Barva.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
P. Wudy [-] - M. Račák [-] (46. P. Tichovský [-] ) , J. Ribár [-] , D. Račák [-] , F. Fatura [-] (61. V. Tomka [-] ) - M. Flöring [-] , E. Koršala [-] - S. Budík [-] (46. F. Malina [-] ) , J. Rillich [-] , L. Matúš [-] - R. Mertl [-]

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
K. Barva [-] - J. Březina [-] , J. Dlouhý [-] , J. Flaška [-] , R. Flaška [-] , D. Míka [-] , T. Bednář [-] , T. Kamenický [-] , O. Novák [-] , L. Řepa [-] , T. Šniager [-]

ŽK: 65. D. Račák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Landík Filip - PETRIČÁK Daniel, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.