Sviny otočily derby s Olešnicí


Branky


0
Trhové Sviny v přestřelce těsně porazily Olešnici
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

   Nepsané pravidlo mluví o tom, že v derby favorit nevyhrává a Olešnice v tomto duchu začala. Přesto se jako první radovali domácí, když se po brejku dostal odražený balon na hranici vápna kde ho levačkou poslal na bránu Brůha, Janeček si sice sáhl, ale bylo to 1:0. Ve 20. minutě udeřila Olešnice, Hanzal využil pěknou přihrávku a nehlídaný se tváří v tvář Vrábkovi nemýlil, 1:1. Ve 31. minutě se po Hanzalově úniku po lajně a centru do vápna prosadil Horelica, 1:2. S blížícím se koncem půle byli domácí nebezpečnější, ale bylo to bez gólového efektu. Poločas tedy skončil poněkud překvapivě 1:2. 

Domácí otočili

   Ve druhé půli bylo na svinenských vidět odhodlání vyhrát zápas. To už ve 49. minutě demonstroval po rohu hlavičkující Kurali a bylo vyrovnáno, 2:2. V 77. minutě se podobně jako o 70 minut dříve dostal odražený balon mezi vápno a penaltu. A tam ho levou uklidil k tyči kapitán Kolář, 3:2. O pět minut později přidal svůj 22. gól v sezóně Kurali, když se hezky položil do centru střídajícího Hrušky, 4:2.V 88. minutě se však zápas zdramatizoval. Po dlouhém míči do vápna snížil na 4:3 Bahenský. Ale domácí si závěr pohlídali a vrátili se do čela před Bavorovice. Sviny se příští týden představí v přímém zápase o první příčku právě v Bavorovicích. Olešnici čeká tentokrát domácí derby s Ledenicemi.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Martin Valut (hráč domácí): Řekl bych, že úvodních cca dvacet minut byli lepší hosté a my se moc nedostávali do hry. Paradoxně jsme však vstřelili vedoucí gól. Ke konci půle jsme Olešnici zatlačili a měli i dvě tři gólovky. Ty jsme bohužel neproměnily. Do druhé půle jsme nastoupili lépe a hosty prakticky nepouštěli za půlku. Hráčem zápasu je Hruška, který naší hru oživil a byl vlastně tím strůjcem obratu. Dobrý zápas odehrál také Kodras.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér hosté): Derby podle mého obsahovalo vše co mělo a divákům se muselo líbit. Myslím, že v první půli jsme odehráli hráli hodně důstojnou roli. Ve druhém poločase jsme se nechali trochu zatlačit a herně vypadávali. Nepohlídali jsme si standardky a po našem třetím gólu už nám chyběly minuty. S klukama jsem spokojený a Svinům mohu jenom pogratulovat. Hodně se snažil Horelica, ale chybělo trochu štěstíčka. A i když dostal čtyři góly musím pochválit Janečka. Hodně nám pomohl a navíc dohrával s nakopnutou hlavou.



Počet diváků: 140. Rozhodčí: Šíma Václav - BEZPALEC Martin, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.