P. Sluka 27. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 13:30

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny podlehly Ledenicím


Branky


27. P. Sluka (p.) - 39. J. Fencl , 53. T. Lamáček
0
Ledenice otočily zápas a mají první body na jaře
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

   Do zápasu šli v pozici mírného favorita domácí, kterým se na jaře daří velmi solidně. Naopak Ledenice v jarní části nezískaly ani bod. Přesto se o něco lépe prezentovali hosté. Ocitli se i v první šanci, ale střelu po centrovaním míči Cába chytil. Po chvíli se po pěkné kombinaci probíjel vápnem Sikuta, ale byl hostující obranou zastaven. Chvalšiny se u rozhodčího Cigáně domáhaly penalty marně. Břevno pak pomohlo domácím po přímém kopu kapitána Beze. Ve 27. minutě se domácí penalty po faulu na Fučíka už dočkali. Proměnil jí Sluka a bylo to 1:0. K dalšímu gólovému zakončení se dostával opět Sluka, ale hra byla přerušená kvůli ležícimu zraněnému hráči hostů. Ledenice se dočkaly vyrovnání ve 39. minutě. To přetaženou standardku k lajně na roh malého vápna vrátil před bránu Pavlík a Fencl se mohl radovat, 1:1. Tímto výsledkem také úvodní dějství skončilo.    Ve druhé půli se hra poněkud přiostřila a začalo se žlutit. Snaha domácích povětšinou končila v obrané řadě hostů. Prosadily se znovu Ledenice a podobným způsobem. V 53. minutě se po standardce Kadlece, zákroku domácího gólmana a několika odrazech se dostal míč k Lamáčkovi, který ho dokázal dostat do sítě, 1:2. Ledenice byly nadále nebezpečnější a Cába držel naděje na body zlikvidováním úniků nejprve Fencla a potom i Hrubého. Vytříbenou kopací techniku předvedl Kadlec. Po jeho přímáku se však míč odrazil od břevna do země a ven z brány. Hostující hráči reklamovali, že se míč odrazil už za brankovou čarou, ale gól z toho nebyl. V závěru zápasu se vydal na roh i Cába. Dostal se i k hlavičce, ale Svoboda pokus kryl. 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Lukáš Fučík (hráč domácí): Tahle prohra nás velmi štve, jelikož jsme mohli vést po 20. minutách 3:0. Rozhodčí byl velmi nepřesný a některé situace hodně špatně vyhodnocoval. My jsme ale opět hráli špatně. Hádali jsme se, nechali jsme Ledenice hrát a toho využili. Dostali jsme oba góly po standardních situacích, které jsme špatně bránili. Musíme se zlepšit a srovnat v hlavě. Tyhle zápasy musíme zvládat! Hráči zápasu Sikuta, Motz a Cába.

TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér hosté): Pro nás to jsou důležité tři body a jsme rádi, že se štěstíčko konečně přiklonilo na naší stranu. Dali jsme dva takové dalo by se říci slepené góly, ale utkání jsme oddřeli a výhru si zasloužili.Šancí jsme měli víc, ale tentokrát nás jejich neproměnění nemusí mrzet. Hráči zápasu jsou Fencl a Lamáček.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - M. Babinský [-] , M. Kamenský [-] (66. O. Dvořáček [-] ) , T. Holas [-] , J. Motz [-] - P. Sluka [-] , P. Sikuta [-] (46. J. Fic [-] ) , M. Postl [-] , T. Nymsa [-] (87. P. Zwifelhofer [-] ) - L. Fučík [-] (81. P. Hynšt [-] ) , P. Postl [-] (66. P. Podskalský [-] )

TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - L. Labaj [-] (69. M. Volf [-] ) , M. Kadlec [-] , T. Hrubý [-] (90. K. Havelka [-] ) , J. Fencl [-] (90. J. Kaňka [-] ) , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] (82. M. Michner [-] ) , M. Bez [-] , J. Fošum [-] , M. Kopáček [-] , T. Lamáček [-]

ŽK: 51. T. Nymsa , 52. P. Sluka - 25. J. Fošum , 57. J. Fencl , 79. T. Hrubý , 90. M. Bez .
Hráči zápasu: P. Cába , P. Sikuta , J. Motz - T. Lamáček , J. Fencl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - PICKA Pavel, PÍSEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.