Sviny si poradily v derby a osamostatnily se čele


Branky


82. M. Bez (p.) - 29. M. Chromčák , 55. J. Kurali
0
Pro Ledenice byla těsná prohra milosrdná
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle těsně pro Sviny

   V 17. kole se v derby potkaly trápící se Ledenice a suverenní Sviny. Obraz hry tomuto rozpoložení docela vypovídal. Už snad ve druhé minutě jinak výborně chytajícímu Svobodovi vypadl balon k nohám soupeře, ale hostující útočník trefil zblízka jen spojnici. Domácí toho dopředu mnoho nepředvedli a Sviny byly nadále nebezpečnější. Pramenila z toho i penalta za stažení Macáka. Exekutor Vrábek však nechal svůj protějšek vyniknout a Svobodovi se povedlo míč vyrazit. Dobíhající Kurali z dorážky přestřelil. Až ve 29. minutě se ujala střela Chromčáka, 0:1. Více gólů poločas nenabídl za což mohly být rády především Ledenice. 

Kontaktní gól v závěru

   Velmi podobně jak první půle skončila, žačala ta druhá. Na gól se tentokrát čekalo jen deset minut. To se uvolnil Kodras a pěknou příhrou vybídl Kuraliho, jenž se ocitl sám před Svobodou a levačkou nasměroval balon k tyči, 0:2. Postupem času se osmělovaly i Ledenice. Stejně jako v úvodním dějství se kopala penalta, tentokrát ve prospěch domácích. V 82. minutě jí proměnil kapitán Michal Bez, 1:2. Na víc už snaha Ledenic nestačila a tak domácí čekají na body už od 15. října, kdy doma rozdrtili poslední Chlum. Trhové Sviny naopak využily dopolední zaváhání Bavorovic a osamostatnily se na prvním místě tabulky.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér domácí): Na rovinu musím přiznat, že soupeř byl jednoznačně lepší. I když tomu výsledek nenapovídá, protože pokud by to bylo po půli 0:3 nebo 0:4 nemohl by nikdo říci půl slova. Velkou zásluhu na tom má výborný Svoboda, který nás nejednou podržel.

TJ Spartak Trhové Sviny
Martin Valut (hráč hosté): Od začátku jsme věděli, že nás nečeká lehké utkání. Ledenice sice na jaře ještě nebodovaly, ale s námi to chtěly určitě zlomit. Od začátku jsme měli navrch. Byli jsme aktivnější a tlačili se do vápna. Ledenice se snažily hrozit z protiútoků. Měli jsme spoustu šancí, včetně penalty, ale gólu jsme se dočkali až po pěkné střele Chromčáka. Druhý poločas byl v podobném duchu. Deset minut před koncem jsme dostali gól z penalty a zápas se trochu zdramatizoval. Soupeř nás zatlačil, ale nedostal se do vyložené šance. Celý tým odehrál dobrý zápas, ale vyzdvihl bych Chromčáka, který prolomil střeleckou smůlu. Výhra z Ledenic je pro nás důležitá a příští týden další derby s Olešnicí.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - L. Winkler [-] (42. T. Hrubý [-] ) , M. Kadlec [-] , V. Babka [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] (60. M. Kožant [-] ) , J. Princl [-] (75. K. Havelka [-] ) , M. Bez [-] , J. Fošum [-] (65. M. Michner [-] ) , M. Kopáček [-] , A. Stránský [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - Z. Šafránek [-] (73. O. Hruška [-] ) , O. Kolář [-] , M. Valut [-] , J. Macák [-] (62. J. Valter [-] ) , M. Kodras [-] , L. Ebenhöh [-] , J. Kurali [-] , F. Štrachal [-] , D. Brůha [-] , M. Chromčák [-]

ŽK: 25. A. Stránský , 34. J. Pavlík , 42. J. Fencl - 37. M. Valut , 90. M. Vrábek .
Hráči zápasu: M. Chromčák , L. Ebenhöh .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Hladík Pavel - BEZPALEC Martin, HRUŠKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.