0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 10:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: V Bavorovicích gól nepadl


Branky


0
Kaplice potrápila Bavorovice, které ztratily kontakt se Sviny
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance bez gólového vyjádření

    V sobotu dopoledne zavítali Kapličtí na hřiště o postup bojujících Bavorovic. Domácí byli favority střetnutí, zvlášť, když  hostující trenér před zápasem musel řešit problémy se sestavou a to především díky absencím Gondeka a Kebla. První vyloženou příležitost diváci viděli již v šesté minutě a to na straně hostů. Štrbačka přesnou kolmicí našel ve vápně nabíhajícího Marka Urazila, ten se zjevil sám před brankářem, ale vyběhnutého Sýkoru prostřelit nedokázal. Domácí se ze hry příliš do šancí nedostávali. Když už zahrozili, bylo to spíše díky standardní situaci. Po čtvrthodině hry se po rohovém kopu dostal na vápně k odraženému míči Šálek, ale mířil jen vysoko nad branku Spartaku. Obdobná situace se zrodila i v minutě dvaadvacáté, kdy se znovu po rohu k balónu dostal Šálek, ale ani v tomto případě mezi tři tyče nemířil. Hned v následující minutě další tutová šance na straně hostů. Po pěkné kombinaci Micák našel na levé straně Lesňáka, ten po lajně zatáhl, přesnou přihrávkou našel ve vápně nepokrytého Januru, ten však branku Marineru v ložené gólovce minul. O chvíli později měli domácí výhodu trestného kopu. K míči se postavil obávaný exekutor Radek Hanousek, pokusil se kaplickou zeď obstřelit, ale rozvlnil pouze boční síť. Opravdovou stoprocentní příležitost si domácí vypracovali v 39. minutě střetnutí. Za obranu si naběhl Hanzal, předložil míč do gólovky Šálkovi, ten však branku Spartaku znovu přestřelil. V samotném závěru první půle si pak hostující gólman Říha poradil se skákavou střelou Šafránka. Do kabin se tedy odcházelo za nezměněného, tedy bezbrankového stavu. 

Druhá půle nerozhodla

   Po změně stran příliš gólových příležitostí nebylo. To však neznamená, že se nebylo na co dívat. V 52. minutě špatný odkop gólmana Sýkory zachytil Řepa, ale z dálky branku Marineru přestřelil. Domácí byli asi nejblíže ke gólu v minutě 65. K provedení přímého kopu se postavil Radek Hanousek, jeho precizně zahraný trestňák Říha konečky prstů vytáhl na tyč. Bavorovičtí ve druhé polovině druhé půle začali sbírat žluté karty, kdy povětšinou tahali za záchrannou brzdu. V 68. minutě mohl být bavorovický Pavel Boubal hodně rád, že jeho zákrok na polovině hřiště na unikajícího Hamiho ocenil hlavní rozhodčí jen žlutou kartou. Deset minut před koncem rychlá kombinace hostů v šestnáctce Bavorovic, od Urazila přes Lesňáka se míč dostal až k Micákovi, střelu směřující na tyč či do boční sítě vyškrábl Sýkora na rohový kop. Na druhé straně další možnost domácí z trestného kopu. Střílel znovu Radek Hanousek, Říha byl opět pozorný. V samotném závěru zahrozili nebezpečně Kapličtí, když rozehráli trestný kop, po kombinaci Janury s Jirkou mohl zakončovat střídající Daniel, ale vhodný moment prováhal a následně napálil jen dostoupivšího obránce. V zápase se tedy přítomní diváci gólu nedočkali. 

 

   Autor: Libor Granec (FK Spartak Kaplice)



Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (činovník klubu domácí): Bylo to těžké utkání se silným soupeřem. Snažili jsme se hrát ze zabezpečené obrany spíše na brejky. Měli jsme pár nebezpečných standardek, ale soupeřův gólman předváděl výborné zákroky. Ale i Kaplice hrozila a hrál se otevřený fotbal. Byl to asi nejlepší mančaft, který tu letos hrál. I Sýkora se musel činit a znovu nás několikrát podržel. Ve druhé půli se trochu víc žlutilo, ale jinak to byl zápas se vším všudy a řekl bych, že nadstandartní na 1. B., i když gól bohužel nepadl a tak asi spokojenější odjížděli hosté.

TJ Spartak Kaplice
Libor Granec (vedoucí mužstva hosté): Před zápasem na hřišti favorita jsme museli řešit absence v sestavě. Přesto jsme na půdě aspiranta postupu sehráli povedené utkání a to především díky poctivému kolektivnímu výkonu.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Hanousek [-] , T. Koranda [-] , D. Granov [-] , J. Trnka [-] - S. Šálek [-] , P. Boubal [-] , F. Šafránek [-] , T. Kučera [-] (59. V. Jakeš [-] ) - R. Hanzal [-] , R. Hanousek [-]

TJ Spartak Kaplice
F. Říha ml. [-] - J. Štrbačka [-] , P. Jirka [-] , M. Hami [-] , V. Kuchař [-] - J. Řepa [-] , P. Micák [-] , P. Janura [-] , F. Marek [-] - M. Urazil [-] (90. R. Daniel [-] ) , J. Lesňák [-] -

ŽK: 60. R. Hanousek , 67. T. Koranda , 68. P. Boubal , 84. F. Šafránek , 86. D. Granov - 24. J. Řepa , 83. M. Hami .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Toucha Matěj - PETRIČÁK Daniel, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.