O další výprask Vyššího Brodu se tentokrát postaral Kamenný Újezd


Branky


44. J. Rohlík - 14. P. Pavlis , 39. V. Mráz , 43. D. Frnka , 72. V. Mráz , 76. D. Frnka
0
Domácí trenér Jan Straka byl po zápase hodně kritický, což naznačuje i svým komentářem. "Víte, byl jsem po zápase unavenej, absolutně vyšťavenej a vzteklej. Ale mám takový pocit, že někteří na hřišti nenaběhali tolik, co já naběhal kolem lavičky a to jsem posledních dvacet minut už jen seděl."
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

   Na začátku zápasu se domácí snažili zlobit hosty z Kamenného Újezdu, kteří měli doposud jen jedinou výhru z venkovních hřišť a to z prvního jarního kola proti poslednímu Chlumu. Postupně ovšem začali iniciativu přebírat hosté. Ve 14. minutě vybídl kolmicí k úniku Váša Mráze, ten následně poslal balón před bránu kde Pavlis pohodlně skóroval do odkryté Šestákovi svatyně, 0:1. Další góly přinesl až samotný závěr poločasu. Ve 39. minutě vysunul Sivák Frnku jenž zatáhl míč do vápna a zpětnou přihrávkou na penaltu nechal vyniknout Mráze, 0:2. Ve 43. minutě pláchl po pravém křídle Frnka a střelou podél brankáře na zadní tyč rozjásal své spoluhráče, 0:3. Jen o minutu později vykřesal jiskřičku naděje pro Vyšší Brod po rohu, který  hosté možná trochu zaspali Rohlík, 1:3.

Ve druhé půli skórovali jen hosté

   Gól do šatny do druhé půle domácím mnoho povzbuzení nepřinesl a Vyšší Brod nebyl zrovna nebezpečný. Hosté byli možná trochu ukolébáni příznivě se vyvíjejícím průběhem zápasu a asi i trošku polevili. Přesto se mohli radovat z gólu ještě dvakrát. V 72. minutě se po lajně prodral Sivák a posadil míč na hlavu Mrázovi, který zůstal nestřežený na malém vápně a zamířil do protipohybu Šestáka, 1:4. V 76. minutě zahrával standardku poblíž poloviny hřiště Sládek. Na dlouhé tyči přehlavičkoval domácího zadáka Pavlis a našel u druhé tyčky nestřeženého Frnku, který míč pohodlně dopravil prakticky do prázdné brány. Bůr byl tedy na světě, 1:5.


Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (trenér domácí): Martin Sivák řekl v rozhovoru, že Vyšší Brod doma, je Vyšší Brod doma, ale kdeže loňské sněhy jsou! To, co jsme předvedli, ani nezaslouží komentář. Víte, byl jsem po zápase unavenej, absolutně vyšťavenej a vzteklej. Ale mám takový pocit, že někteří na hřišti nenaběhali tolik, co já naběhal kolem lavičky, a to jsem posledních dvacet minut už jen seděl. Tak z osmdesáti procent jsme byli v soubojích pozdě. Dopředu jsme nepředvedli nic. Dozadu zase jen naivitu. Chvílemi snad až trapnost. Asi by bylo třeba do toho říznout, než shnijeme zevnitř. Uvidíme, co přinese nový týden.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér hosté): Góly padaly, mohlo jich být i víc, ale to už bych chtěl asi moc. Myslím, že naše výhra byla zasloužená, i když soupeř ze začátku kousal. Řekl bych, že fotbalově na tom nejsou tak špatně jak vypovídá tabulka. Dostali jsme zbytečný gól po naší nepozornosti. Začátek druhé půle nebyl od nás ideální, ale pak jsme výhru dokázali potvrdit. Celkově jsem spokojený jak samozřejmě s vítězstvím, tak i s předvedeným výkonem. Hráčem zápasu je pro mě Píšek, který se byl před zápasem rozběhat na půlmaratonu v Linzi, přijel rovnou do Vyššího Brodu a podal výborný výkon stejně jako v minulém zápase. Pochvalu určitě zaslouží i Frnka s Mrázem, kteří shodně zaznamenali dvě branky a jednu asistenci.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žurek Roman - PÁNEK Milan, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.