Loučovice mají první jarní body


Branky


2. V. Dudla , 81. L. Ardó , 83. L. Ardó - 44. M. Volf , 70. M. Volf
0
Střídající Lukáš Ardó dvěma góly v závěru otočil duel s Ledenicemi
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól na začátku a na konci

   Zápas postoupivších Loučovic a Ledenic, které naopak spadly z 1.A začali lépe domácí. Už ve druhé minutě hosté ztratili balon a Fejtek svým centrem nabídl úvodní gól kapitánu Dudlovi, 1:0. Hosté se z gólu chvíli oklepávali. Po zhruba čtvrthodině zápasu se hra začala přelévat a šance byly k vidění před oběma brankami. Pak Ledenice ještě zvýšily obrátky odměnou jim bylo vyrovnání v samém závěru půle. Ve 44. minutě posunul Fencl na Volfa jenž si na vápně převzal balon a střelou podél Hüttnera stanovil poločasové skóre na 1:1.  

Obrat Ledenic a šťastná ruka trenéra Hoška

   Nejen vyrovnávací gól do šatny, ale zřejmě i pohovor v kabině hosty herně zvedl. Naráželi ovšem na připraveného Hüttnera. To domácí Loučovice zatím spíš seřizovaly mířidla. Hra se poněkud přiostřila a začaly se rozdávat žluté karty. Po hodině hry jednu uviděl i střelec prvního gólu Dudla. Domácí se také dožadovali penalty za stažení Zbořila, ale sudí Pánek jejich volání nevyslyšel. A tak udeřilo na druhé straně. V 70. minutě kdy Hrubý zatáhl balon po pravém křídle a naservíroval jej před odkrytou kasu kam v pohodě doklepl míč Volf, 1:2. V téže minutě se povedl mistrovský tah trenéru Hoškovi, když místo Kartáka poslal na hřiště dalšího mladíka Lukáše Ardá. V 81. minutě sice ledeničtí dokázali odvrátit hlavou standardku, ale jen na vápno kde byl právě žolík Ardó a umístil míč přesně, 2:2. Jen o dvě minuty později hosté chybnou rozehrávkou nabídli Vltavanu šanci, kterou využil znovu Ardó a vrátil domácím vedení, 3:2. Nedlouho před závěrečným hvizdem pak musel opustit hrací plochu po druhém žlutém faulu kapitán Dudla. Hosté ovšem několik málo minut trvající přesilovku nevyužili.


Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér domácí): Šťastné a cenné vítězství. Ukázalo se jak důležitý je pro nás dorost, mladíci se zvedají a jejich starty za áčko jim prospívají. Utkání velice dobře odehrál Kališ, který zkušeně řídil obranu. Černou kaňkou pro nás je zbytečné vyloučení Dudly v závěru utkání. Hráči zápasu byli Kališ a Ardó.

TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér hosté): Už je to pro nás takový trochu evergreen. Řekneme si s čím do zápasu půjdeme a ani se nerozkoukáme a po první ztrátě dostaneme gól. Když se od první minuty prohrává není to pak jednoduché. Nutno dodat, že jsme to Loučovicím v první půli hodně usnadnili tím, že jsme jí odchodili a odflákli. V šatně jsme si něco řekli a ve druhé půli byli, když ne vyrovnaným, tak lepším týmem a podařilo se nám i zápas otočit. Nevím co jsem komu udělal, ale nepřeje nám vůbec nic. Přišel asi geniální tah soupeřova trenéra. Ten klučina přišel na hřiště, dal dva góly a mohl jít domů s rukama nahoře. Odražený míč si sklepne hrudí a trefí jako už v životě ne. Takovýhle balon se k nám neodrazí. Plácáme se pod dekou a nevíme kudy kam. Uděláme tři chyby a dostaneme tři góly. My chyby netrestáme a tak nemáme body.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: PÁNEK Milan - KLÍMA Petr, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.