0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 13:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sviny potvrdily roli favorita ve Chvalšinách


Branky


0
Sviny vedoucí příčku nepustily a rozhodly v závěru
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle těsně pro Sviny

   Trhové Sviny od začátku plnily roli papírového favorita a na hřišti dávaly najevo, že se na první příčce nedrží náhodou. Dobře kombinovali a tak nebylo náhodou, že v první šanci se zjevil nejlepší střelec soutěže Kurali. Strážce domácí svatyně Cába však dokázal hostujícího snipera vytlačit ze střeleckého úhlu a stav se neměnil. Ve 13. minutě se ovšem po centru zleva dostal k zakončení Šafránek a s přispěním štěstí překonal Cábu, 0:1. Domácí neskládali zbraně, ale více starostí jim však činily centry do blízkosti Cábovi kasy. Krom dvojitého střídání domácích v 25. minutě se nic zásadního nestalo. Do kabin tak sice odcházely s mankem Chvalšiny, ale body ještě nebyly definitivně rozhodnuty a bylo to jen o gól, 0:1.

Potvrzení v závěru

   Hosté mohli zvýšit nebezpečnou hlavičkou po standardce, ale gólman Cába předvedl odhodlání domácích porvat se o body, i když byl následně odpískaný ofsajd. Chalšiny hrály dobře odzadu a hosté se do šancí probíjeli jen stěží. Domácí diváci už se nadechovali, když Fučík jen o kousek minul horní růžek brány. Závěrečné minuty zápasu definitivně rozhodly. V 78. minutě se do samostatného úniku dostal Brůha a Chvalšiny smutnily, 0:2. Poté zahrozili znovu domácí a to zásluhou Hynšta, ale také Vrábek předvedl proč nesbírá nuly nadarmo. Následně se hostující gólman vytáhl proti Hynštovi podruhé a podržel i při pokusu Fučíka. Otřepané nedáš - dostaneš, tak zafungovalo. V samém závěru zápasu zvedl Kurali hlavu a 19. gólem v sezóně, kterým přeloboval Cábu uzavřel výsledek zápasu na 0:3.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč domácí): Myslím si, že jsme nebyli o tolik horší. Sviny velice dobře kombinovaly, ale druhou půli jsme si drželi pozice a soupeř měl problém se k nám dostat. Ve středu hřiště byli opět o třídu lepší hosté a potrestali všechny naše chyby. To my bohužel neumíme. Hráčem zápasu byl určitě Baboš, který opět zachránil co se dalo a odehrál velmi dobré utkání. Chtěl bych moc pochválit a poděkovat rozhodčímu Ondřejovi, že pískal výborně. Všechno si pohlídal, rozdával karty za simulace a ani na chvíli nenavázal s žádnou situací a byl stoprocentní! Takhle kdyby pískali všichni, určitě by tahle soutěž měla lepší úroveň!




Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - M. Babinský [-] , L. Fučík [-] , J. Decarli [-] , T. Holas [-] , J. Motz [-] - P. Zwifelhofer [-] (46. J. Fic [-] ) , T. Nymsa [-] (25. O. Dvořáček [-] ) , M. Postl [-] , P. Sluka [-] (78. P. Postl [-] ) - P. Podskalský [-] (25. P. Hynšt [-] )

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - Z. Šafránek [-] , O. Kolář [-] , A. Perfoll [-] , M. Valut [-] , M. Kodras [-] (64. J. Petr [-] ) , L. Ebenhöh [-] , J. Kurali [-] , F. Štrachal [-] (77. P. Randa [-] ) , D. Brůha [-] , M. Chromčák [-]

ŽK: 69. L. Fučík - 29. M. Valut , 42. M. Kodras , 54. L. Ebenhöh , 73. Z. Šafránek .
Hráči zápasu: M. Babinský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ondřej Adam - PÍCHA Vojtěch, PETROUŠEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.