1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd smírně se Suchdolem


Branky


0
Kamenný Újezd urval bod až v závěru
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

 

   Za pěkného nedělního odpoledne se střetl Kamenný Újezd se Suchdolem. Diváky určitě fotbal nenudil a šance byly k vidění na obou stranách. Ve velké příležitosti se zjevil domácí Soukup, ale z malého vápna přestřelil. Několikrát se musel vytáhnout i hostující gólman Rácik a podržet svůj tým. Hosté se dostávali do nebezpečných brejků, ale zakončení jim dlouho vázlo. Až po půl hodině hry se po pěkné akci na tři doteky mohl radovat Záruba, 0:1. O pár minut později mohl znovu Záruba z malého vápna náskok zvýšit, ale nabízenou šancí promarnil. I tak mohli do kabin odcházet spokojenější hosté ze Suchdola díky stavu 0:1.

 

Vyrovnání v závěru

   Ve druhé půli se domácí chtěli porvat o výsledek a Rácik musel znovu předvést své kvality. Snahou o vyrovnání vznikaly pro hosty příležitosti k nebezpečným brejkům. Ale v koncovce jim nebylo přáno aby svůj náskok pojistili. A tak přišlo v závěru zápasu vyrovnání. V 87. minutě se po rohu a následné skrumáži prosadil Sivák, 1:1.  V zajímavém zápase bylo vyrovnáno nejen na nebezpečné šance, ale i gólově. V příštím kole zavítá Kamenný újezd na hřiště předposledního Vyššího Brodu. Podobně je na tom i Suchdol, který čeká derby s posledním Chlumem u Třeboně.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér domácí): Bylo krásné odpoledne, počasí i fotbal kdy oba týmy podaly pěkný výkon. Poločas byl vyrovnaný herně, tak i na šance. Myslím, že ve druhé půli jsme byli o něco lepší a soupeř měl spíš jen brejky, i když šance měl. S bodem jsme nakonec spokojeni a to platí i o výkonu. Dobrý zápas zahrál Sivák, který byl motorem týmu. Pochvalu zaslouží i Jarda Píšek jenž byl neúnavný a jezdil na beku i předstoperu.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér hosté): Z dnešního výsledku mám po náladě. V první půli jsme byli asi opticky lepší a měli nějaké nadějné brejky. Asi dvakrát nás skvěle podržel Rácik. Po krásné akci jsme šli do vedení. A pár minut před koncem poločasu měli tutovku na 0:2. Tu jsme bohužel nedali a to bylo asi klíčové. Měli jsme snad čtyři loženky z brejků, ale když ani takovéhle šance neproměníme vyhrát si nezasloužíme. Vyrovnání přišlo až v závěru po sporném rohu. Budu se opakovat, nemáme bohužel střelce a tak prostě na špici nemáme co hledat. Velkou pochvalu zaslouží jen Michal Rácik, který zachytal výborně.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Frnka [-] (46. V. Mráz [-] ) , J. Píšek [-] , O. Bělohlav [-] (73. V. Kotalík [-] ) , P. Pavlis [-] , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , M. Sivák [-] , A. Prokop [-] , J. Váša [-] , M. Beneš [-] (56. [-] )

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - M. Bednář [-] (72. P. Krejčí [-] ) , L. Hešík [-] (55. M. Dunaj [-] ) , D. Čáp [-] , T. Kamiš [-] (86. F. Rácik [-] ) , J. Heřman [-] , Š. Kubašta [-] , A. Arenberger [-] , J. Záruba [-] , M. Březina [-] , P. Špale [-]

ŽK: 51. P. Špale , 59. M. Bednář , 82. A. Arenberger .
Hráči zápasu: J. Píšek , M. Sivák - M. Rácik .
Místo: KOVAŘÍK Zdeněk, FEITL Jaroslav. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dvořák Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.