Dříteň vybouchla v Olešnici


Branky


0
Olešnice nasázela Dřítni sedm kousků
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

 

   Domácím vyšel úvod jak nejlépe mohl. Hned v 1. minutě zahrával Lenk roh a po následné skrumáži se z gólu radoval Lechner, 1:0. Hosty brzký gól trochu zmrazil a domácí se tlačili za zvýšením. To se jim povedlo v 9. minutě kdy si na Lenkův roh naběhl Horelica a hlavou upravil na 2:0. Hosté neskládali zbraně a snažili se nepříznivý vývoj zvrátit. Ale Janeček dvakrát výborně zasáhl a v 15. minutě udeřila Olešnice potřetí. To dostal Lenk přihrávku na vápno a trochu šťastnou střelou, která před rukama Lébla skočila zvýšil na 3:0. Ve 23. minutě využil Lenk Hanzalovo uvolnění a bylo to už 4:0. Tímto jasným výsledkem skončila první půle. 

 

Čestný úspěch v závěru

 

   Naděje Dřítně na případné zdramatizování zápasu pohřbil ve 49. minutě svým druhým gólem v zápase po individuální akci kdy si poradil s několika protihráči Horelica, 5:0. Jen o čtyři minuty později se Hanzal uvolnil na lajně a pěkným centrem našel Drtinu, který trochu kuriózně dostal míč za čáru břichem, 6:0. V 70. minutě vzal Hanzal balon na půlce a vyrazil směr brána. Dokázal se zbavit stoperů soupeře a tváří v tvář Léblovi nezaváhal, 7:0. V samotném závěru se hosté dočkali alespoň čestného úspěchu, když brejk třech na jednoho využil Tupý a korigoval na konečných, 7:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér domácí): Co k tomu říci, je to krásný výsledek (smích). Na podzim jsme v Dřítni odehráli výborný zápas. V poločase jsme měli vést 1:3, ale nedali jsme šance a nakonec 4:1 prohráli. Teď se to myslím obrátilo. Rychlý gól nám pomohl a hodně jsme tlačili. Po druhém gólu se hosté pořád snažili, zejména Klimeš o sobě dával vědět. Také nás dvakrát skvěle od kontaktního gólu zachránil Janeček. V poločase panovala pochopitelně spokojenost, i když jsme museli střídat zraněného Chovance po zranění se vracejícím Kačírkem, kterého bylo plné hřiště. Soupeř se pořád snažil, ale jejich ofenzivu se nám dařilo eliminovat. Dneska musím pochválit celý tým, protože fungovalo skoro vše co bych si představoval. Hráčem zápasu bych zvolil Janečka jenž nás podržel v rozhodujících momentech zápasu. Skvělý poločas odehrál Horelica. Pochvalu zaslouží znovu Drtina, který je silný na balonu. Potřebuje ale ještě trochu potrénovat aby to bylo jako dřív.

TJ Dříteň
Tomáš Slepička (manažer hosté): Byl to naprosto tragický výkon. To co jsme si řekli v kabině jsme od první minuty neplnili. V 10. minutě to bylo 2:0 a bylo po zápase. Jestli takhle chtějí kluci pokračovat můžeme kopat 3. třídu bez nervů, na tu bychom možná měli. V kabině jsme si řekli, že s tím zkusíme něco udělat a budeme hrát zodpovědně odzadu. Po pár minutách dostaneme na 5:0, děsné. Všichni melou hubou jací jsou fotbalisté a umí ho*no. Hubou bychom měli i na divizi, ale tou se zatím fotbal nehraje. Takhle jsme snad ještě nehráli. Od gólmana až po posledního hráče na lavičce to byla hrůza. Všichni na všechno přikyvují a když přijdou na plac, jakoby tam byli poprvé.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - M. Lechner [-] , P. Fiala [-] , O. Husa [-] (70. J. Lust [-] ) - B. Bahenský [-] , D. Chovanec [-] (46. T. Kačírek [-] ) , M. Buřič [-] (64. M. Koktavý [-] ) - L. Lenk [-] (76. L. Burda [-] ) - S. Drtina [-] , R. Horelica [-] , M. Hanzal [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - V. Pečenka [-] , M. Werner [-] (55. M. Koudelka [-] ) , T. Kovařík [-] (32. P. Tupý [-] ) , P. Švejda [-] - R. Vo Son [-] (61. L. Koudelka [-] ) , M. Kovařík [-] (76. J. Hromada [-] ) , M. Tupý [-] - J. Klimeš [-] , O. Šíma [-] (46. O. Moudrý [-] ) , L. Pfeffer [-] -

ŽK: 20. M. Lechner , 81. M. Koktavý - 75. M. Kovařík , 81. J. Klimeš .
Hráči zápasu: D. Janeček , S. Drtina , R. Horelica .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - HUČÍK Michal, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.