Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum dostal nařezáno od Chvalšin


Branky


0
Chlum držel naděje na body jen poločas
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

   Chlum měl potíže se sestavou. Sešlo se jen třináct hráčů a někteří navíc sužováni zraněním. Naproti tomu lavička hostů pomalu praskala ve švech. První poločas se odehrával povětšinou ve středu hřiště a mnoho šancí nenabídl. S hlavičkou domácího útočníka si poradil Cába a Fučík s Podskalským míč za Barvova záda také nepropasírovali. A tak ne příliš divácky atraktivní poločas skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Chlum šel do deseti a začala kanonáda

   První gól zápasu přinesla 53. minuta kdy míč po závaru ve vápně dotlačil do sítě Babinský. Domácí u pomezního Studeneného reklamovali ofsajd marně, 0:1. V 62. minutě mířil po pěkné přihrávce do protipohybu Barvy Fučík, 0:2. Druhý gól domácí zlomil a odchod ze hřiště zraněného Radima Flašky, které mohl nahradit jen další zrněný hráč na lavičce Bednář jim určitě nepřidal. Chlum tedy dohrával o deseti a najeho bránu se řítil útok za útokem. Domácím nejprve pomohla tyč po pokusu Fučíka, ale v 66. minutě už se hostující sniper hlavou nemýlil, 0:3. Tečovaná střela zpoza vápna Babinského v 68. minutě znamenala změnu skóre na 0:4. Nepopulárního bůra pro domácí zařídil v 76. minutě po Fučíkově přihrávce na malé vápno střídající Hynšt, 0:5. Hosté byli stále při chuti což o tři minuty později potvrdil hostující stoper Motz jenž z dvaceti metrů zamířil přesně k tyči, 0:6. Gólový účet zápasu uzavřel v 86. minutě Babinský, který zblízka dotlačil míč do sítě a tím i zkopletoval hattrick 0:7. 


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Jiří Hájek (hráč domácí): My jsme se nesešli a hráli se dvěma zraněnými hráči. Od 65. minuty jsme dohrávali o deseti. První půle byla vyrovnaná a bez větších šancí. Trochu tomu pak pomohl pomezní Studený, který neodmával evidentní ofsajd hráče, který sám dorážel u tyče. Smáli se tomu i hráči soupeře a nevěřili, že gól bude platit. V jeho letech se divím, že ještě fotbal dělá. Ale na to se nechci vymlouvat, protože bychom nejspíš prohráli stejně. Po druhém gólu bylo už po zápase a čelili jsme jednomu útoku za druhým. Nevím jak to dáme příští týden dohromady na derby se Suchdolem a jak vůbec soutěž dohrajeme. Jediný kdo snesl trochu měřítko byl kapitán Míka na stoperu.

TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč hosté): Tenhle zápas byl pro nás velice důležitý. Hrálo se na velmi nerovném hřišti, takže to bylo jen o nákopech. První půli jsme opět trochu zaspali a opravdu jsme nečekali takový výsledek. Ale měli jsme štěstí, že jsme dali první a poté hned druhý gól, který nás velmi uklidnil. Poté Chlum úplně odešel a my jsme vlastně ,, kopali do mrtvol''. Využili jsme 90 procent šanci a zaslouženě vyhráli. Hráčí zápasu jsou předem jasní. Opět nejlepší na hřišti Fugas, který se podílel na třech gólech. A Baboš, jenž dal hattrick z pravého beka! Sice ani jeden normální gól, ale počítají se (smích). My se teď musíme řádně připravit na příští zápas, který bude úplně o něčem jiném!



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
K. Barva [-] - T. Kamenický [-] (46. J. Dlouhý [-] ) , M. Němeček [-] , D. Míka [-] - P. Eliáš [-] , O. Novák [-] , J. Březina [-] , J. Flaška [-] , S. Valeš [-] - J. Hájek [-] , R. Flaška [-] -

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - M. Babinský [-] , L. Fučík [-] (81. P. Postl [-] ) , T. Holas [-] , J. Motz [-] - P. Sikuta [-] (83. M. Kamenský [-] ) , T. Nymsa [-] (71. J. Fic [-] ) , M. Postl [-] , P. Sluka [-] (71. P. Zwifelhofer [-] ) - P. Podskalský [-] (69. P. Hynšt [-] ) - J. Decarli [-]

ŽK: 43. P. Podskalský , 47. J. Motz .
Hráči zápasu: D. Míka - L. Fučík , M. Babinský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - STUDENÝ Josef, ŠVEC Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.