Foto: Nová Ves potvrdila roli favorita a porazila Vyšší Brod


Branky


0
Nová Ves rozhodla o výhře ve druhé půli
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nerozhodně

   V Nové Vsi se potkaly týmy ze špice a chvostu tabulky. Domácí byli v tomto utkání jasným favoritem. Nová Ves také začala aktivněji. A už po deseti minutách se po přihrávce Gramana na Václava Brožku mohli domácí radovat, 1:0. Po zhruba úvodní čtvrt hodině tlak domácích trochu opadl, přesto byla Nová Ves lepším týmem a Vyšší Brod se soustředil převážně na defenzivu. Přesto se mohli radovat ze vstřelené branky. Chvíli před koncem poločasu se hostům podařilo vyrovnat. Ve 38. minutě se po závaru prosadil Dibďák, 1:1. Do kabin tedy mohli přeci jen spokojenější odcházet hosté za tak trochu překvapivě nerozhodného stavu 1:1.

Druhá půle rozhodla

   Stejně jako v prvním dějství potřebovali domácí ke vstřelení branky rovných deset minut hry. To se po rohovém kopu a hlavičce mezi střelce zapsal Graman, 2:1. V 63. minutě přidal gólovou pojistku střelou k tyči Procházka, 3:1. Podobně jako v první půli hosté směrem dopředu příliš nebezpeční nebyli. Gólovou tečku utkání napsal až v samém závěru kapitán Boháč jenž skóroval hlavou po standartní situaci, 4:1. Nová Ves tedy získala povinné tři body a v příštím kole ji čeká ve šlágru kola zápas ve Frymburku. Zachraňující se Vyšší Brod přivítá na svém hřišti Kamenný Újezd.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Miroslav Pekárek (trenér domácí): Myslím, že je to zasloužená výhra. I když se Vyšší Brod představil jako houževnatý soupeř. Byly to povinné tři body, ale budeme muset ještě zapracovat, protože nám nikdo nedá nic zadarmo. Za výkon si zaslouží pochválit Boháč a Radek Brožka.

FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (trenér hosté): Bohužel jsme k zápasu odjeli nekompletní. Chybělo nám pět hráčů základu, ať už kvůli zranění, nemoci nebo rodinným záležitostem. Žádný krásný fotbal se ve Vsi nehrál. Domácí na nás sice vlétli, první čtvrthodinu nás hodně tlačili a povedlo se jim jít do vedení. Ve hře jsme si celkem slušně počínali v defenzivě, ale bohužel jsme naprosto katastrofálně bránili standardky, po kterých jsem dostali tři branky. Směrem dopředu jsme toho moc nepředvedli, chyběla nám dravost. Těžko jsme tak mohli pomýšlet na lepší výsledek. Musíme se soustředit na další zápasy, v nejbližší době náš čekají ty nejdůležitější. Hráč zápasu: Tomáš Dibďák



Počet diváků: 100. Rozhodčí: NOVÁK Matěj - ONDŘEJ Adam, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.