0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Suchdol si rozdělil body s Novou Vsí


Branky


0
Ani druhý duel Suchdola a Nové Vsi branku nepřinesl
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byli lepší hosté

    Často propírané hřiště Sokola je díky napadení chroustem uzavřeno. V dobrém stavu není ani tréninková plocha a tak musel Suchdol vzít za vděk azylu v Chlumu u Třeboně. Nová Ves pokud se chtěla bodově udržet na špici musela zvítězit. A hosté taky začali lépe. Do první šance se po Češkově přihrávce ze středu hřiště dostal Procházka. Levačkou vystřelil, ale Rácik předvedl skvělý postřeh a nohou míč vyrazil alespoň na roh. O malou chvíli později po přetaženém centru hlavičkoval Boháč, ale domácí bek stačil zakončení srazit na břevno. Domácí si vyloženou šanci nevypracovali a museli být rádi za dobře fungující defenzivu. Do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Ve druhé půli domácí přidali

   První větší šanci měli ve druhé půli znovu hosté. Brožka vystihl nepřesnou rozehrávku suchdolských a z úhlu dokázal rozvlnit síť. Ke smůle hostů však jen tu boční. Ve druhém poločase byli o něco lepší domácí, kteří častěji ohrožovali Bartizalovu svatyni. Hostují gólman byl ovšem stejně jako ten domácí bezchybný. A tak stejně jako v prvním podzimním utkání v Nové Vsi se diváci vstřeleného gólu nedočkali. Oba soupeři si tedy znovu rozdělili body za remízu 0:0. Příští týden čeká Suchdol zápas v Kamenném Újezdu. Nová Ves, která ztrácí dva body na vedoucí duo Bavorovice a Trhové Sviny doma přivítá Vyšší Brod.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér domácí): Myslím, že remíza je pro oba celky zasloužená. Měli jsme sice v úvodu kliku, když soupeř trefil břevno a pak Rácik vyrazil nohou tutovku na roh, ale jinak nám obrana fungovala skvěle. Snažili jsme se hrozit z brejků, ale nedokázali jsme to dotáhnout do konce. Trochu nám chybí vyložený kanonýr, kterého mají mužstva ze špice. Bod ze zápasu bereme. Je takticky odvedený, vydřený a zasloužený. Pochválit za výkon si zaslouží obránci Aleš Arenberger a David Čáp.

TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč hosté): Hrálo se na poměrně těžkém terénu. Utkání pro diváka asi nebylo příliš záživné. Bylo k vidění mnoho soubojů, ale příliš šancí šancí ne. V první půli jsme byli o něco lepší my, v té druhé zase domácí. Hráčem zápasu bych zvolil gólmana Bartizala, který si počínal spolehlivě a všechny střely i centry měl.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - M. Bednář [-] (84. M. Dunaj [-] ) , L. Hešík [-] , D. Čáp [-] , T. Kamiš [-] (62. F. Měkuta [-] ) , J. Heřman [-] (81. T. Záruba [-] ) , Š. Kubašta [-] , A. Arenberger [-] , J. Záruba [-] (89. D. Trmal [-] ) , M. Březina [-] , P. Špale [-]

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - D. Pech [-] , P. Boháč [-] , E. Janeček [-] - V. Neumann ml. [-] , P. Graman [-] , B. Češka [-] , T. Novák [-] - R. Procházka [-] , Z. Holý [-] (65. R. Šejba [-] ) , V. Brožka [-]

ŽK: 30. P. Špale , 37. L. Hešík - 69. P. Graman .
Hráči zápasu: D. Čáp , A. Arenberger - M. Bartizal .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Svoboda Jan - BLAŽEK Vladislav, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.