1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň porazila nejtěsnějším rozdílem Ledenice


Branky


0
Tréninkové hřiště přineslo Dřítni výhru
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka v první půli

   Hlavní hřiště bylo v Dřítni podmáčeno a tak se muselo hrát na menším tréninkovém. V prvním poločase bylo několik šancí na obou stranách, ale dá se říci, že mnoho fotbalového k vidění nebylo. Na menším hřišti to bylo spíše o bojovnosti. Jediný gól zápasu padl přesně po půlhodině zápasu. Po nákopu se dostal ke střele Roman Vo Son. Mičan jeho pokus dokázal vyrazit, ale ke smůle hostí jen zpět k nohám střelce, který už pak celkem pohodlně míč doklepl do sítě, 1:0. Ledeničtí zvýšili obrátky, ale na poločasový odchod do kabin za stavu 1:0 to vliv nemělo.

Tlak vyrovnání nepřinesl

   Podobně jak první dějství končilo začalo to druhé. Ledenice Dříteň zmáčkly a snažily se o vyrovnání. Domácí byli poměrně zalezlí u svého vápna a soustředili se hlavně na defenzivu. Zásluhou Michala Beze přišlo i vyrovnání, ovšem zdvižený praporek a odpískaný ofsajd gólovou radost překazili. Blízko vyrovnání byl i hlavičkující Fencl jenž po trestňáku z poloviny hřiště mířil jen do tyče. Domácí ve druhé půli zahrozili několika brejky. Nicméně druhý poločas regulérní gól nepřinesl a tak se Dříteň mohla radovat z nejtěsnějšího vítězství 1:0. V příštím kole se Dříteň bude snažit rozšířit své bodové konto na půdě svého souseda v tabulce Olešnici. Ledenice doma změří síly s Kaplicí.


Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Slepička (manažer týmu domácí): Byl to těžký zápas. Naše hřiště bylo podmáčené a tak se muselo hrát na tom tréninkovém, které je menší. Předpokládali jsme, že soupeři zrovna vyhovovat nebude. První půle byla taková neslaná nemastná. Šance byly na obou stranách, ale soupeř byl lepší na míči. Po vstřelené brance nás Ledenice zmáčkly. Dobrou polovinu druhé půle jsme byli zalezlí na vápně a čelili tlaku soupeře. Svou bojovností jsme to ale zvládli. Za bojovnost bych chtěl také všechny kluky pochválit.

TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér hosté): Hlavní hřiště bylo hodně měkké a asi bychom ho zničili. Ale to rezervní bylo také měkké, navíc krátké a úzké a nesedlo nám. Pro fotbal jaký chceme hrát to nebylo. Nicméně bylo pro oba týmy stejné, i když domácí byli asi více zvyklí. Nepohlídali jsme si jeden rychlý nákop a inkasovali jsme. Zejména ve druhé půli jsme tlačili, ale alespoň vyrovnat jsme bohužel nedokázali. Kluci se snažili a bojovali, ale na takovém drnovišti nebylo možné dát si balon.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Werner [-] , T. Kovařík [-] , P. Švejda [-] , V. Pečenka [-] - M. Tupý [-] , F. Hošek [-] (63. O. Šíma [-] ) , M. Kovařík [-] , R. Vo Son [-] (90. O. Moudrý [-] ) - L. Pfeffer [-] (85. L. Koudelka [-] ) , J. Klimeš [-] -

TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - A. Stránský [-] , M. Kopáček [-] (46. J. Kaňka [-] ) , J. Princl [-] (57. M. Michner [-] ) , J. Fencl [-] - M. Kožant [-] (69. V. Babka [-] ) , M. Kadlec [-] , M. Bez [-] , M. Volf [-] - J. Pavlík [-] , L. Winkler [-] (85. T. Hrubý [-] ) -

ŽK: 35. T. Kovařík , 40. M. Werner - 27. M. Volf , 65. J. Fencl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Dvořák Petr - ONDŘEJ Adam, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.