0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum podlehl Kamennému Újezdu


Branky


0
 Kamenný Újezd veze poprvé v sezóně tři body z venku
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodl

    Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný. V 9. minutě hlavičkoval domácí kanonýr Hájek z malého vápna nad Dudákovu branku. Z následného protiútoku pak nebezpečně pálil Sivák, ale Barva dokázal míč vytáhnout alespoň na břevno. V 16. minutě museli domácí sáhnout ke střídání a nahradit zraněného Eliáše. Potom hosté začali pozvolna přebírat více iniciativu. Tu dokázal gólově vyjádřit ve 22. minutě po dlouhém centru do vápna hlavou Pavlis, 0:1. Po rovné půlhodině hry se dostal ke střele znovu Pavlis a rozvlnil síť podruhé, 0:2. Domácí se sice u hlavního arbitra dožadovali odpískání faulu ve středu hřiště na svého stopera, protože zákrok gólu předcházel, ale marně. Ve zbytku půle pak byli hosté fotbalovější a domácím se nedařilo dostávat se do šancí. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 0:2.

Druhá půle bez branek

    Ve druhém dějství už se hostům fotbalově tolik nevedlo. Byli sice stále fotbalovější, ale Chlum se dostával do hry více než v první půli. Přesto si Chlum vyloženější gólovou příležitost nedokázal vypracovat. Naopak udeřit mohl v samém závěru znovu Kameňák. Ale už podruhé v zápase zachránila domácí branková konstrukce, tentokrát tyčka. Přesto mohou hosté slavit první tříbodový zisk na hřištích soupeřů v sezóně. V příštím kole hraje Chlum znovu doma a přivítá Chvalšiny. Kamenný Újezd na svém hřišti hostí Suchdol nad Lužnicí.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Jiří Hájek (hráč domácí): Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný. Brzy jsme také museli vystřídat zraněného Eliáše. Po vedoucím gólu byli hosté fotbalovější a lepší. Druhému gólu předcházela sporná situace ve středu hřiště. Druhá půle řekl bych se spíš jen tak dohrávala a moc šancí k vidění nebylo. Snažili jsme se bojovat, ale hosté měli více ze hry. Za výkon bych dneska vyzdvihl gólmana Barvu, protože si počínal dobře a pár nadějných šancí vychytal.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér hosté): První poločas jsme sehráli dobře. Dali jsme dvě branky, nastřelili tyč a soupeře do šancí nepouštěli. Druhá půle byla podstatně horší. Nedařila se nám kombinace a pustili jsme Chlum trošičku do hry. Ale zaplať pán bůh vezeme první tři body z venku. Dnes bych za první poločas pochválit Davida Frnku.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
K. Barva [-] - D. Míka [-] , J. Matoušek [-] , T. Kamenický [-] , L. Řepa [-] - J. Březina [-] (67. J. Dlouhý [-] ) , S. Valeš [-] (73. M. Němeček [-] ) , J. Flaška [-] , P. Eliáš [-] (16. T. Bednář [-] ) - R. Flaška [-] , J. Hájek [-] -

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Beneš [-] , J. Váša [-] , M. Sládek [-] , D. Průdek [-] - J. Havlíček [-] , D. Frnka [-] , M. Sivák [-] , P. Pavlis [-] (72. J. Nejedlý [-] ) - R. Soukup [-] (61. V. Kotalík [-] ) , A. Prokop [-] (37. V. Mráz [-] ) -

ŽK: 80. J. Hájek , 87. R. Flaška - 89. D. Frnka .
Hráči zápasu: K. Barva - D. Frnka .
Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.