Souboj nováčků pro Chvalšiny


Branky


25. T. Nymsa , 75. L. Fučík - 57. L. Sojka
0
Chvalšiny vrátily Loučovicím podzimní porážku
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

   Vůbec první zápas jarní části této soutěže proti sobě svedl dva postoupivší týmy. Obě mužstva se nacházejí ve spodních patrech tabulky a dělil je jediný bod. Domácí začali zápas lépe a vytvořili si i první šanci. Fučík ovšem tváří v tvář Hüttnerovi neuspěl a hostující gólman svůj tým podržel. Za hosty zahrozil Kališ, který se po centru z pravé strany dostal ke střele přes Holase, ale i Cába byl připravený. První gól zápasu padl ve 25. minutě, to se po pěkném centru Sluky hlavou prosadil do polo odkryté brány Nymsa, 1:0. Zbytek půle už si Chvalšiny více méně pohlídaly a tak mohly jít do šaten spokojenější díky vedení 1:0.

Remízový poločas

   Hosté si byli vědomi důležitosti zápasu a herně se zvedli. Odměnou jim byl vyrovnávací gól v 57. minutě. To se do úniku dostal Sojka jenž zakončil přesně k tyči, 1:1. Chvalšiny mohly získat vedení zpět v 70. minutě, ale Podskalský nezakončil k radosti domácích příznivců. O pět minut později se už ovšem domácí radovat mohli. To střídající Sadloň vybídl ke skórování Fučíka a ten se zblízka nemýlil, 2:1. V 83. minutě si s nervy domácích fanoušků pohrál Cába. Třikrát po sobě nezvládl rozehrávku, ale naštěstí pro domácí toho Loučovice nedokázaly využít. Chvalšiny tak oplatily Loučovicím podzimní porážku 1:0 a odskočily svému soupeři na rozdíl čtyř bodů. 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč domácí): Věděli jsme, že v tomto zápase půjde o hodně. Posílili jsme a bylo to ve středu hřiště znát. V první půli jsme soupeři moc nepůjčovali balon a ani ho nepouštěli do šancí. Dali jsme první gól a šli za tím co jsme si před zápasem řekli. Druhý poločas jsme zaspali. Loučovice nás pak potrestaly zaslouženým vyrovnáním. Naštěstí pro nás je Fugas prostě démon a posílat gólmany na párek mu jde. Chtěl bych pochválit Kartáka, který byl z hostujících hráčů opět nejlepší. U nás musím vyzdvihnout Sikiho jenž byl až na jednu či dvě přihrávky stoprocentní a neztratil jediný balon což bylo ve středu hřiště znát. Hráči zápasu tedy Sikuta a Fučík.

Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér Hosté): Měli jsme problém se sestavou, 4 hráči základu prostě nebyli, ale to nebyl náš hlavní problém. Domácí od začátku chtěli hrát a za vítězstvím šli více. Přesto jsem věřil, že po vyrovnání na bod dosáhneme, ale sami jsme soupeře pustili do šance a ten trestal. Tým si časem sedne, ale hlavně jednotlivci musí mít v sobě motivaci, jak tam nechat vše.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Toucha Matěj - TRKOVSKÝ Tomáš, GONDEK Štefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.