3:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín ve druhé půli ztratil tříbrankový náskok, v 87. minutě srovnal Vršitý


Branky


0

Bláznivý průběh mělo utkání u budějovického Malého jezu. Velešín měl po půli pohodlný náskok, aby ho nakonec ztratil...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velešín šel do trháku

Slávisté přistoupili k zápasu jako favorit dost lehkovážně. Drželi vzadu míč, ale třetí čtvrtá přihrávka na útočné polovině směřovala neomylně na kopačky soupeře a tak byl k vidění jeden brejk Velešínských za druhým. Z třetího už udeřilo, když hosté vybagovali slácistickou obranu zleva na jeden dotyk a Zimek sám uklidil k tyči - 0:1. Domácí mohli srovnat po signálu z rohu, když našel Kindermann na malém vápně Mizeru, jehož hlavička lízla břevno a šla nad.

 

Pak trefil z trestňáku Nevosad k bližší tyči, ale protihráč zastoupil gólmana Kothánka a vykopl. Defenzivní letargie Slavie vyvrcholila v závěru, když v 41. min. nacentrovali hosté zleva a úplně neobsazený Rozkošný se hlavou nemýlil. Minutu před půlí dokonal domácí zkázu Grznárik, když si naběhl na prudký křižný balon zprava a dával do odkryté části branky - 0:3.  

Nevosad málem dokonal obrat

O přestávce byly v domácí kabině trochu hromy blesky, slávisté značně přeskupili sestavu, kde hlavním motivem bylo vrátit se zpět k organizované hře a pokusit se korigovat hrozivý stav. Domácí hráči pochopili, že nelze tolik hazardovat s dobrou jarní pověstí a do soupeře se doslova zakousli. Útok střídal útok a nejdůležitější bylo, že se často pokoušeli o zakončení, gólman Velešína Kothánek se ocitl v palbě střel. V 58. min. zahrával zleva přímák Nevosad na druhou tyč, kde Bohůnek nekompromisní hlavičkou snížil - 1:3.

 

Pak byl k vidění další Nevosadův pokus ze standardky, kdy trefil z 25 metrů ostrým nártem spojnici. V 71.min. domácí dobře zakombinovali na levé straně, Vranovský našel na středu volného Wegenkittla, který posunul míč Nevosadovi a ten trefil bombou k tyči - 2:3. O chvíli později zahráli hosté pěknou útočnou akci do tandemu, útočník se pokusil sám ze strany propálit Wolfa, ale ten předvedl parádní zákrok a výrazně tým podržel.

 

V honbě za vyrovnáním nejprve Bravenec pálil z první po balonu za obranu, ale přestřelil, pak zase Slípka vymotal vpravo tři protihráče, šel do koncovky, ale další mu střelu zblokoval. V 87.min. se vydal na další výlet z obrany Vršitý, setřásl soupeře, navedl si míč na střed, vypálil spíše technicky a trefil přesně za tyč - 3:3. V nastavení měl ještě možnost Nevosad, který vyslal z trestňáku další utěšenou ránu těsně nad.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): "Šílený zápas, ale konec dobrý, všechno dobré a můžeme si od fotbalu na chvíli odfrknout. Hodnocení zápasu je dost rozporuplné. Zřejmě pod vlivem, že už o nic nejde, jsme předvedli jeden z nejhorších poločasů sezóny, připomínalo to podzimní zpackanou půli v Roudném. Zadělali jsme si na to sami, hráči nerespektovali rozestavení obranné linie, jak jsme zvyklí a vzniklý chaos při rychlých akcích soupeře, na jejichž konci byl úplně volný hráč, byl toho trapným vyústěním. První část hrůza děs, ve druhé jsme ukázali úplně jinou tvář. V té bylo odhodlání a touha, což nám vyneslo nejen bod, ale nakonec také dobrý pocit, že když už něco zkazíme, tak to dokážeme společnými silami také napravit. Za celou sezónu hráči zaslouží uznání, každý přispěl svým dílem k velmi pěknému třetímu místu."

SK Nemanice
Stanislav Kysela (trenér): "Na Slávce se vždy hraje zajímavý fotbal, a ne jinak tomu bylo i tentokráte. K utkání jsme vzhledem ke kvalitě soupeře a naší sestavě, kdy jsme do pole museli nasadit druhého gólmana a na střídačce zůstali dva veteráni (dohromady 110 let), přijeli s respektem. Perfektně jsme první poločas dodržovali taktické pokyny a z obrany jsme vyráželi do smrtících protiútoků. Výsledkem byly tři góly po ukázkových akcích. Bez možnosti střídání jsme druhý poločas fyzicky odcházeli a Slávka nás začala mačkat jak citron. Výsledkem byly i její tři parádní góly, z toho dvě utěšené střely z dálky. U jezu to byla i tentokrát zábavná podívaná pro oko diváka. Náš nejlepší hráč: obránce a kapitán Opekar, vždy jistý ve hře hlavou."



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - M. Bohůnek [-] , J. Nevosad [-] , D. Šťastný [-] (63. J. Kohout [-] ) , O. Wegenkittl [-] (83. T. Dvořák [-] ) , P. Kindermann [-] (46. K. Dvořáček [-] ) , P. Mizera [-] , J. Vranovský [-] (75. R. Holý [-] ) , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , J. Korbel [-] (46. V. Bravenec [-] )


Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nedvěd Petr - KŘÍŽ Karel, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.