7:2
(5:0)
64. P. Sobolík (p.)
77. T. Dubský
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 10:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankáři si navzájem dali branku z penalty, hosté se v derby probrali až za stavu 0:7


Branky


64. P. Sobolík (p.) , 77. T. Dubský
0

Setkání budějovických týmů mělo jasný průběh. Lokomotiva už po půli vedla 5:0, dva góly vsítil Ayeb, o vítězi bylo jasno. Ve druhém poločase ještě byla k vidění jedna kuriozita...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokáda nasázela pět branek

Utkání by vypadalo jinak, kdyby v samém úvodu hosté nezahodili své dvě příležitosti. Pak ale přišla hvězdná pětiminutovka domácí Lokomotivy a bylo hotovo. Domácí se prezentovali pohledným kombinačním fotbalem, hosté nestíhali zachytit jejich akce a tak se v 5. minutě trefil Ayeb, v 8. minutě Květoun a o pár vteřin později už to bylo 3:0 po zakončení Khalila Ayeba. Čtyrák si první poločas doslova protrpěl, když ještě ve 28. minutě navýšil náskok Kocar a těsně před poločasovým hvizdem na propastný rozdíl pěti gólů vsítil Choutka.

"Hele, Roden a Sobolík, ti to prej dobře kopou."

Čtyrák se v kabině neprobral a druhá půle pro něj začala strašidelně. V 50. minutě byl ve vápně faulován Tomáš Choutka a přišla první hvězdná chvilka brankáře. Na penaltový puntík si totiž postavil míč domácí gólman Václav Roden a proti kolegovi nezaváhal - 6:0. A v 53. minutě už to bylo dokonce 7:0, když se podruhé trefil Květoun. Právě tento krajní záložník ale v 64. minutě fauloval v šestnáctce soupeře a přišel čas na odvetu ze strany brankáře Čtyř Dvorů Patrika Sobolíka. I jemu totiž dali spoluhráči šanci zahrát pokutový kop a Roden střelu gólmana nechytil - 7:1. Na konečných 2:7 pak korigoval v 77. minutě Dubský.

 

Lokáda tak vysokým vítězstvím korunovala vydařené jaro a příští sezónu může vyhlížet s optimismem. To Čtyrák má po jaře o čem přemýšlet a co zlepšovat. Nebude u toho už ale hlavní trenér Robert Čepička, který u týmu po třech sezónách končí.



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Pavel Hanel (trenér): "Začali jsme špatně, Čtyrák měl dvě velké příležitosti. Pak jsme převzali iniciativu my a podařilo se nám dát tři rychlé branky a do poločasu jsme navýšili na 5:0. V druhém poločase jsem prostřídal, aby si zahráli všichni hráči, z naší strany už to nebylo v takovém tempu. Zajímavostí zápasu je, že si brankáři dali navzájem gól z penalty. Všechny naše branky byly po pěkných kombinačních akcích. Smolařem zápasu byl Tomáš Choutka, který trefil dvě tyče. Hráčem zápasu byl útočník Khalil. Sezóna se odvíjela od hrůzostrašných dvanácti bodů získaných na podzim, kdy nám trvalo, než jsme na jaře dotáhli soupeře před námi a konečně vypadli z 11. místa. Nakonec musím uznat, že je náš výsledek úžasný, na jaře jsme měli cíl 24 bodů, udělali jsme jich 25. Na jaře to byla od všech super práce. Vynikající spolupráci jsme měli s naším dorostem, mladíci předvedli, že do mančaftu patří. Děkuji jak trenéru dorostu Havlovi, tak klukům, máme teď na Lokomotivě vynikající partu."

SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): "Výsledek je jednoznačný a hovoří jasnou řečí, první poločas jsme úplně vyhořeli. Na Čtyrák budu vzpomínat jenom v dobrém, působil jsem zde víckrát, naposledy teď minulé tři sezóny. Bohužel nevyšla jarní část sezóny včetně zimní přípravy. Myslím, že jsme měli dobrou partu a dobrý mančaft, do toho zasáhly nějaké odchody či zranění a jaro se tak nezdařilo. Doufám, že do příští sezóny se Čtyrák zase zlepší a budu jim nadále držet palce. Co se týče mé budoucnosti, tak jsem obdržel nabídku ze Ševětína, ale bohužel kvůli pracovním povinnostem jsem ji nemohl přijmout. Teoreticky to tak vypadá na fotbalový důchod, ale nikdy neříkej nikdy. Do zimy teď nejspíše nikde působit nebudu a pak uvidíme, když tak už jsem si nějaký ten pátek odtrénoval... Nejlepším hráčem zápasu za nás i přes obdržené branky jednoznačně Patrik Sobolík, který podal dobrý výkon a dal si i branku."



Sestavy



SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - V. Slepička [-] (62. T. Dubský [-] ) , M. Rachač [-] , D. Sobolík [-] (80. P. Kouba [-] ) , L. Zeman [-] , M. Matušek [-] , M. Sedlic [-] , T. Pecha [-] , D. Svoboda [-] , P. Váňa [-] , V. Tlachač [-]

Hráči zápasu: P. Sobolík .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - HAVLÍK Martin, BROM ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.