2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Oba celky se loučily s I.A třídou. Uspěla, byť jen těsně, postupující Nová Včelnice


0

Nová Bystřice zažila naprosto otřesné jaro a její hráči nezískali ani bod, na novobystřickém hřišti se bude v příštím roce kopat I.B. To Nová Včelnice si mohla utkání užít a nakonec jako první celek nad posledním vyhrála o jedinou trefu. Trefil se Pacholík a dvěma góly uspěl nejlepší kanonýr soutěže TOMÁŠ NEBESKÝ

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí váhali v koncovce

Poslední proti prvnímu. Karty byly rozdány před zápasem jasně. Včelnice už měla utkání spíše za trest, domácí ještě mohli mít za cíl odstranění potupné nuly v kolonce jarních získaných bodů… Domácí se v první půli dostávali přes mátožné hosty (možné důvody viz komentář k zápasu…) velmi snadno do šancí. Měli až pět slibných příležitostí, které musel buďto  likvidovat brankář Holický, nebo měl hostující celek i velké štěstí, jako při rohu Havla, když hráč trefil břevno a poté tyč.

 

Skóre se měnilo paradoxně na druhé straně. Pacholík si postavil míč k přímému kopu a trefil do pravé šibenice brány, brankář Furdanič byl bez šance a bylo na něm jen vylovit míč z brány. Tím skončil první poločas.

Nebeský vsítil 27. branku sezóny

Novovčelničtí si o pauze promluvili do duše, aby změnili přístup ke hře a potěšili fanoušky, kteří do Bystřice přijeli. To se sice herně úplně nepovedlo, ale kanonýr soutěže Nebeský dvěma parádními střelami aspoň zařídil hostům pohodlný náskok. Nejprve v 62. minutě dostal od Pacholíka centr z pravé strany a polonůžkami poslal míč do sítě za Furdaniče - 0:2. Při druhé brance střílel v 70. minutě bez přípravy z vápna křížem opět povedeně k tyči - 0:3.

 

Pak už zabrala Bystřice. Rychle totiž snížil na 1:3 Feytl a o sedm minut později dokonce na rozdíl jediné branky upravil Frühauf. Další branku už ovšem Novobystřičtí nevsítili a čekání na body se prodlouží až do další sezóny, to už ale do soutěže I.B. Nová Včelnice i přes zdaleka ne optimální výkon brala výhru, když ze šedi zápasu vystoupily její tři krásné vstřelené branky.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Libor Holec (asistent trenéra): „Byl to vzhledem k podobě tabulky zápas tak nějak navíc… Nejeli jsme do Bystřice kompletní, i když je to škoda, tak kluci už utkání nebrali vážně, od minulého víkendu se věnovali spíše oslavám než fotbalu, navíc vedle v obci byla pouť... Na hřišti to bylo vidět… Ve druhé půli šel do hry brankář Tušil, vůbec poprvé nastoupil do mistrovského zápasu Senderák. Domácí si prohrát nezasloužili, ale neproměnili své šance. Hráčem zápasu byl Petráš, který to odmakal a nebyl mu výsledek lhostejný. Oslavy postupu byly minulý víkend docela velké, přesunuly se plynule do tohoto víkendu a ještě nekončíme, pojedeme spolu na vodu a pravou dokopnou ještě plánujeme. Podařil se nám veliký historický úspěch."



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Valeš Radek - KŘÍŽ Karel, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.