3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 13:30

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Včelnice to dokázala a postupuje do Krajského přeboru!


0

Domácí měli jasno - pokud vyhrajeme, jsme mistři! Lokomotiva ale měla za sebou desetizápasovou šňůru bez porážky. Zajímavé utkání ovlivnil brzký domácí gól, který včelnickým hráčům dodal klid, a také vyloučení hostujícího Čapka v prvním poločase. Nová Včelnice se tak po zápase mohla radovat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pacholík opět unikal soupeřům

Hned po dvou minutách hry se ve vápně Lokomotivy domácí ani nadvakrát neprosadili z velkého závaru. Včelnici to ale dlouho mrzet nemuselo. Ve 4. minutě si Pacholík vzal míč a jak je jeho dobrým zvykem, utekl obráncům, kteří mu nestíhali. Nezazmatkoval ani v zakončení, když si obhodil brankáře Rodena a uklidil míč do prázdné kasy – 1:0. Lokomotiva měla možnost vyrovnat z jedné větší příležitosti, tu ale neproměnila. Včelničtí po zápase litovali, že za stavu 1:0 rozhodčí Weidenthalerová nejprve neodpískala faul na Pacholíka, míč si vzal Petráš a poslal ho za Rodenova záda, ale v tu chvíli sudí pískla a gól tak nebyl uznán.

 

Nejrychlejší a asi také nejfaulovanější hráč soutěže, to je Stanislav Pacholík. Trápil i obránce Lokomotivy. Už zákrok Nechuty na něj z 9. minuty zaváněl červenou kartou, místo Nechuty ale byla karta omylem udělena Čapkovi. A když právě tento stoper (a expert kola v naší tipovačce) zastavil Pacholíka ve 23. minuě faulem, viděl další žlutou a utkání pro něj skončilo, domácí hráli v přesile. 

 

Domácí ale pak přece jen navýšili náskok na 2:0, když se ve 34. minutě prosadil kanonýr soutěže Nebeský. Ten využil nepovedené rozehrávky Lokotky a po rychle vhozeném autu to bylo o dvě branky. Lokáda ale ve 38. minutě využila chyby v obraně a Jánošík z vápna prostřelil Holického - 1:2.

Tentokrát už to musíme uhrát, měli domácí v hlavách

Přestože měla Nová Včelnice výhodu jednoho muže v poli, soustředila se při vzpomínce na ztracený zápas z minulého týdne ve druhé půli především na defenzivu. Lokáda se snažila a bojovala, ale do zakončení se nedostávala. Domácí spoléhali na brejky. Pacholíka ve dvou nadějně rozjetých akcích zastavil k nevoli domácího celku zdvižený praporek, obrovskou šanci pak neproměnil Nebeský, který z pár metrů nedokázal trefit prázdnou bránu.

 

Konečnou podobu a postupovou jistotu dal Nové Včelnici v úplném závěru Pacholík, který dostal přihrávku mezi beky, položil si brankáře Rodena na zem a mohly vypuknout oslavy doublu - Nová Včelnice kromě Krajského poháru ovládla i I.A třídu a po roce se raduje z dalšího titulu a postupu!

 

TJ Nová Včelnice - účastník Krajského přeboru Jihočeského kraje 2017/2018!

ČLÁNEK VĚNUJÍCÍ SE VČELNICKÉ CESTĚ ZA POSTUPEM PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Libor Holec (asistent trenéra): „Věděli jsme, o co jde a o co hrajeme, takže jsme čekali, že to bude nervózní. Z kluků to ale rychle spadlo, dostali se rychle do první šance a hned druhou využili a vedli jsme. Pak nám ublížil neuznaný gól, ale to se stane. Za stavu 2:0, kdy hrál soupeř o desíti, jsme byli na koni. Bohužel se však zranil Bednář, vyvrátilo se mu koleno a je o berlích. Ve druhém poločase jsme prostě chtěli udržet výsledek, věděli jsme, co se nám stalo minulý týden. Měli jsme šance, nedali jsme, ale naštěstí nás to v závěru nemuselo tentokrát mrzet.“

FC Písek
Pavel Hanel (trenér): „Dostali jsme branku po naší chybě hned v úvodu, čímž jsme domácí nakopli a spadla z nich nervozita z druhého utkání. Nezvládli jsme na začátku rychlé protiútoky Včelnice. První kartu, která byla udělena Čapkovi, měl za faul vidět Nechuta, a tento omyl se pro nás za pár minut stal fatálním, protože po faulu, kdy Čapek zatáhl za záchrannou brzdu, dostal druhou žlutou kartu a musel ze hřiště. Po chybě v rozehrávce jsme se následně dostali pod tlak a inkasovali podruhé. Domácí se pak ale začali strachovat o výsledek, i v desíti jsme snížili a celý druhý poločas domácí hráli hodně zataženě a na brejky. Kluci odvedli vynikající výkon. I fyzicky i herně jsme vůbec nezklamali, ale dostat se do koncovky už bylo hodně těžké, domácí poctivě bránili. Když už jsme hráli na risk, dostali jsme poslední branku. Je prohrát a prohrát. My prohráli se ctí, lacino jsme soupeři nic nedali a chtěl bych za to klukům moc poděkovat a pochválit. Měli jsme splácanou sestavu, chyběli tři lidi ze základu, nastoupil tak v základu dorostenec Bláha, který přitom měl v nohách celý dopolední zápas v Třeboni. To byl pro mě hráč utkání, byl to od něj heroický a výborný výkon, ze střední zálohy se po vyloučení přesunul do stoperské dvojice. Na konci už mu docházely síly, my měli ale jen jednoho náhradníka, takže se do toho nedalo sahat. Klobouk dolů před ním, zvládl výborně dva zápasy během pěti hodin."



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - ŤUPA Michal, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.