4:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 14:30

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec B zvládl další duel a posouvá se v tabulce na 12. místo!


0

Kapitánu domácích Janu Benešovi tak po výhře svého ani nemuselo být líto, že utkání odehrál po "prohrané" sázce jako velký fanoušek Realu s kapitánskou páskou v barvách Barcelony. Hradci vyšel perfektně první poločas, po kterém vedl už 3:0, dvakrát se trefil Beránek. V dalším dějství ale zdramatizoval zápas hostující Grznárik, domácí tak uklidnila až čtvrtá branka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli při chuti

Zatímco některé týmy s koncem sezóny skomírají, jindřichohradecké mládí se dostává do formy. Velešín v Hradci v prvním poločase tvrdě narazil. S chutí hrající domácí hráči překonávali vlažně hrající Velešínské a ve 22. minutě šli zaslouženě do vedení. Bureš střelou zpoza vápna nachytal hostujícího brankáře – 1:0.

 

Beránek pak v rozmezí deseti minut zvládl dvě totožné situace, kdy byl vyslán proti Kothánkovi průnikovými přihrávkami a i když byl brankář Velešína svým brankářským kolegou v rozhovoru s Hráčem kola pochválen za dovednosti likvidovat nájezdy soupeřů, tentokrát se Kothánek musel sklonit před přesnými zakončeními útočníka – 3:0. Tomáš Beránek tak zažil skutečně střelecký den – za áčko dal hattrick, pak si šel kopnout za rezervu a přidal další dvě trefy…

Šestnáctiletí vymysleli rozhodující akci

Hosté se do druhé půle probudili a Grznárik po dvou standardních situacích v 52. minutě a 64. minutě zakončoval bezchybně 3:2. Další velkou šanci Fišera zpacifikoval domácí brankář Rešl. Domácí byli pod tlakem a spoléhali na brejky. A v pravou chvíli se prosadili. Ve spolupráci šestnáctiletých hráčů Rakušan dostal přihrávku od ještě mladšího Janaty a bylo to 4:2! Rakušan si tak v dospělém fotbalu spravil chuť po nedávném vyloučení. Pak už si hradecké béčko body pohlídalo a poskočilo v tabulce před Roudné. Pokud by si toto postavení Hradečtí udrželi, nemuseli by řešit, zda z I.A třídy bude padat jeden či dva týmy...



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Jan Beneš (trenér, kapitán): "Po většinu prvního poločasu jsme byli lepší my, byli jsme aktivnější, lépe jsme kombinovali a vytvářeli jsme si šance. Po zásluze jsme tři proměnili, v první půli jsme Velešín do ničeho nepustili. Soupeř nás ale dostal hned zkraje druhé půle pod tlak, nechtěl s námi ztratit body, my byli pasivnější. Přeskupil také podle mého sestavu, vysunul zkušenější hráče dopředu a po dvou standardkách to bylo jen o gól. Když jsme se začali bát o výsledek, odskočili jsme díky brance Rakušana na 4:2 a myslím, že v tu chvíli to hosté vzdali. Nejlepším hráčem byl útočník Beránek, pak už jsme byli vyrovnaní, velmi aktivní byl ještě krajní bek Votava."

SK Nemanice
Stanislav Kysela (trenér): "Bylo to utkání dvou rozdílných poločasů. V kabině jsme si řekli, že si zahrajeme v pěkném areálu fotbal. Ovšem bez pohybu se hrát nedá. První půlku jsme odchodili a bez důrazu hru přenechali dobře se pohybujícím domácím mladíkům. A když si své slabé chvilky při střelách z dálky vybral náš gólman, bylo vedení domácích po poločase 3:0 zasloužené. Na druhý poločas jsme přeskupili řady, konečně jsme trochu šlápli na plyn a brzy snížili na 2:3 a vyrovnání měl na kopačce Fišer. Jeho střela z malého vápna skončila v rukavicích domácího brankaře. Konečnou podobu výsledku dal gól domácích z brejku, dle našeho názoru z jasného ofsajdu."



Počet diváků: 20. Rozhodčí: Votava Pavel - WEIDENTHALEROVÁ Hana, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.