Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

8.0

FOTO: Hit kola skončil remízou! Mistrovské oslavy sebral hostům gólem v samotném závěru Bohůnek


Branky


72. V. Bravenec , 88. M. Bohůnek - 60. O. Wegenkittl (vl.)
0

Kdyby, kdyby... Kdyby hosté zvládli v závěru udržet vedení, už mohli mít jistotu prvenství v kapse. V zápase nadprůměrné úrovně budějovická Slavia ukázala, že umí bojovat a vysloužila si remízu. Oba týmy se potýkaly s chabou koncovkou, protože šancí bylo v utkání rozhodně víc, než na čtyři branky... Včelnice stále potřebuje jedno vítězství k jistotě titulu - dočká se v příštím kole?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Včelnice šla do vedení z penalty

První velkou šanci měli hosté ve 4.min. po nedorozumění domácí zadní řady s brankářem, ale Mareš netrefil z úhlu z úrovně malého vápna odkrytou bránu. Postupně převzali iniciativu domácí a vytvářeli si šance, po dlouhém pasu ze středu hřiště hlavičkoval Korbel do břevna. Další tři příležitosti měl Kindermann, zvláště ta poslední volala po gólu. Včelnice si také vytvářela šance, nakopávala míče za slávistickou obranu a spoléhala na rychlostní typy svých útočníků. Když už to vypadalo, že si s tímto stylem hry dokážopu domácí poradit, přišlo střihnutí stopera, následná ruka ve vápně a penalta, kdy slávistický Mizera stáhl míč rukou a zabránil Petrášovi ve skórování. Mizera odešel ze sitauce se žlutou kartou a kopala se desítky. Tu minutu před pauzou proměnil Bednář.

Slávisté se nesložili

Hned po změně stran vytvořil hostující stoper minelu, čehož využil Korbel, nahrál Kindermannovi, který z otočky v dobré pozici trefil gólmana. V další fázi domácí dobře kombinovali a snažili se o vyrovnání, přišla ale 58. min., kdy poslal Wegenkittl od autové čáry malou domů, jenže dal míči příliš velkou razanci, ten přeskočil brankáře Wolfa a skončil v síti. Obrovským pozitivem týmu Slavie je, že jej to nesrazilo, naopak se vybičoval k ještě lepší hře a po zásluze snížil, když Nevosad rozehrál přímák do vápna, Dvořák se pokusil o nůžky a vypadlý balón uklidil dorostenec Bravenec pod břevno.

 

Soupeř mohl zvýšit po průniku rychlonohého Pacholíka, ale ten po sólu z půlky bránu minul. Za chvilku zase Korbel našel na vápně volného Nevosada, jehož ostrý projektil šel těsně nad. Dvě minuty před koncem zahrál Slípka trestňák ze strany na druhou tyč, kde Bohůnek z takřka nulového úhlu nastřelil nohu obránce, od které šel míč do sítě. Poslední možnost měli hosté, ale ve vápně přestřelili.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): "Odehráli jsme velmi dobrý zápas, v poli jsme byli lepším týmem, ale hodně smolné okamžiky posadily na koně Včelnici, která si myslela, že už to nějak ukope. Ukázali jsme ale velký charakter a dokázali zaslouženě vyrovnat. Pochvala patří celému týmu, takhle se hraje o mistrovské body, zůstáváme tak na jaře doma neporaženi a s optimismem vyhlížíme zbývající dvě utkání. Po půli jsme se cítili na obrat, protože náš fotbalový výkon byl velmi dobrý. Neodpustím si jednu poznámku. Opravdu se jen tak nevidí, když trenér soupeře koučuje na protější straně od laviček a druhou půli udílí pokyny svým hráčům kopáním do reklamních panelů. Hráči zápasu: Nevosad - dobře rozděloval míče ze středu hřiště a byl nebezpečný i v koncovce. Pacholík - rychlý a šikovný hráč nám třikrát pláchnul."

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Libor Holec (asistent trenéra): "První půle byla spíše bojovná, bylo to o soubojích a ani z jedné strany se nejednalo o extra výkon. Za penaltovou situaci na konci první půle podle mě měla být jasná červená karta. Chtěli jsme s hrou do druhého poločasu něco udělat, takže jsme prostřídali a celkově byl tento poločas lepší, oba týmy měly šance. Vedli jsme 2:0, vypadalo to velice dobře, ale bohužel to kluci neudrželi, dělali chyby dozadu. Zápas jsme si zremízovali sami, Pacholík měl ve druhém poločas tři čtyři gólové šance, ale nedal. Co mě naštvalo - na zápas od přijede šedesát lidí a co tam potom začne předvádět ten člověk, který si říká rozhodčí, z toho je mi ne smutno, ale doslova na blití. Protože co nepískne za faul na Pacholíka, který jde sám na bránu, zezadu ho vezmou oba stopeři tak, že nemůže odejít po svých, pak další fauly, kvůli sudímu se to pak popere... Jestli někdo nechce, abychom šli výše, tak ať to řeknou nebo někde napíšou, ale my to hrajeme zadarmo, pro radost, ale co se dělo posledních dvacet minut, to bylo hodně smutné, ten člověk z toho udělal frašku, byla to ostuda. Za nás byl hráčem zápasu Pacholík."



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] (66. V. Bravenec [-] ) , J. Nevosad [-] , J. Korbel [-] (86. K. Dvořáček [7.0] ) , T. Dvořák [-] , P. Mizera [-] , T. Wejskrab [-] (13. M. Slípka [-] ) , J. Vranovský [-] (86. R. Holý [-] ) , F. Pauch [-] (66. D. Šťastný [-] ) , M. Bohůnek [-] , P. Kindermann [-]


ŽK: 44. P. Mizera , 55. F. Pauch .
Hráči zápasu: J. Nevosad .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jevčák Martin - NOVOTNÝ Jiří, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.