0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 10:15

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbrankovému zápasu vládly obrany obou Lokomotiv


Branky


0

Tipéři na fotbalunas.cz očekávali vyrovnaný zápas a to se také do puntíku potvrdilo. Na jaře ve skvělé formě hrající budějovická Loko tak obrala "kolegyni" o dva body, kterými Veselí ještě mohlo pozlobit první Včelnici. Ta je nyní hodně blízko titulu..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V největší šanci zápasu neuspěl Koktavý

Zápas se odehrál v sobotu za úmorného horka a byl od samého počátku velice vyrovnaný. V prvním poločase se hostům podařilo vytvořit několik rohových kopů, nicméně žádný z nich neznamenal nebezpečí pro domácí. Ke konci prvního poločasu pak veselská Lokomotiva dostala možnost kopnout přímý kop z úrovně velkého vápna po velmi tvrdém zákroku na Tomáše Frejlacha. K míči se postavil Martin Čížek a střílel přímo na bránu, gólman Roden míč vyrazil přímo na Koktavého a ten z bezprostřední blízkosti bránu přestřelil.

 

 

Roden s Hejlem změnu skóre nepřipustili

Druhý poločas byl herně stejný jako první, stále se hrálo vyrovnané utkání s minimem šancí. Za zmínku stojí jen střela Tomáše Frejlacha a rohový kop Davida Kartáka, který tečoval bránící hráč a ohrozil tak svojí bránu. Gólman domácích Roden ale dokázal obě situace zneškodnit. Lokomotiva měla také dvě nadějné akce, které ale nedokázal úspěšně dokončit. Nebor z brejkové sitauce po úprku s míčem po pravé straně hřiště volil místo přihrávky před bránu na volné spoluhráče střelu a netrefil bránu, to byla asi největší příležitost domácích v utkání. Loko ČB se ještě zlobila po střetu svého hráče s Hejlem, že se nepískala penalta, ale na bezbrankovém skóre se nic nemělo.

 

Remíza odpovídá průběhu utkání i počtu šancí na obou stranách. 

Ohlas kapitána hostů Petra Koktavého

"Má šance z prvního poločasu byla jednoznačně tou největší v utkání, kterou teď vnímám jako klíčovou ve ztrátě dvou bodů. Za nás byl nejlepší hráč zápasu určitě Kuba Hejl, který si udržuje celé jaro stabilní formu a nás drží v každém zápase, nedělá chyby a máme v něm obrovskou oporu."



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Pavel Hanel (trenér): „Vůbec jsme neodehráli špatné utkání, na to, že nám chyběli tři lidi ze základu. Doplnili jsme to kluky z béčka, kteří ale do sestavy vyloženě zapadli. Byli jsme Veselí vyrovnaným soupeřem, utkání bylo dobře odbráněné, ubojované z obou stran. Moc vyložených šancí nebylo. Nejlepším hráčem byl pravý obránce Jaroslav Hruška.“

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Dominik Doležal (záložník, pro FB Lokomotiva Veselí): "Věděli jsme, že nás nečeká lehký soupeř. Lokotka je sice v dolní polovině tabulky, ale na jaře se jí daří, což také potvrdila minulý týden v Bystřici. Od začátku bylo utkání vyrovnané a šancí bylo poskrovnu. Nejvíce jsme hrozili ze standardních situací, kdy po jedné takové jsme měli i svou největší příležitost. Domácí brankář střelu z přímého kopu jen vyrazil, dorážka však skončila bohužel nad domácí brankou. Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako první, hra byla vyrovnaná a oba týmy měly jen pár příležitostí. Tomáš Frejlach šel sám ze strany na brankáře, poté měli podobnou příležitost i domácí, ale ani jedna z příležitostí brankou neskončila. Remíza byla asi zasloužená pro oba týmy."



Sestavy



TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - D. Doležal [-] (85. M. Šachl [-] ) , T. Frejlach [-] (69. J. Mahlej [-] ) , D. Klestil [-] , P. Kolář [-] , P. Koktavý [-] , D. Karták [-] , P. Hájek [-] , A. Hruška [-] , V. Kotyza [-] , M. Čížek [-]

ŽK: 5. P. Koktavý , 71. M. Čížek .
Hráči zápasu: J. Hejl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ALBERT Karel - PÍSEK Martin, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.