3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 13:30

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice otočily zápas a dotáhly se na Větřní v tabulce


Branky


0

Utkání poznamenala nutnost hned trojích brzkých střídání, když z placu postupně putovali Peťule, Pils a domácí Novotný. Ve druhé půli šli hosté do vedení, ale Nemanice pak nasázely v rozmezí dvanácti minut hned tři góly. Nepovedený zápas Větřní ještě umocnilo vyloučení kapitána Gutheise z 89. minuty, který tak svému celku bude příště chybět. REPORT PŘIPRAVUJEME

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

První poločas se odehrával převážně mezi vápny, z této hry občas vysvitla nějaká střelecká příležitost, kterou buď zlikvidovaly obrany a nebo si zákroky z kategorie těch lehčích připsali Růna s Pavelkou. A to například po přímočaré akci Nemanických, když po autu Benkovský rozehrával na Křiváčka, který dlouhým vedením míče dovedl míč až k vápnu, kde vypálil a Pavelka míč vyrazil. Nebyl tak žádný div, že první půle skončila bezbrankovou remízou, žádný z celků si nevytvořili vyloženou gólovou pozici či územní převahu. Hosté museli udělat už v prvním poločase dvě střídání, když ze hry musel Peťule s Pilsem.

Kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe

Nemanice se obvykle do šancí dostávají díky kvalitnímu útočnému duu, ale s jejich proměňováním už to tak slavné není. Domácí neskórovali ani v povedeném úvodu druhé půle, když měl dvě šance Záveský a jednu Bašta, který hlavičkoval ve vápně po centru svého útočného kolegy a Pavelka byl u tyče včas. Nemaničtí útočníci dělali obraně Větřní problémy, kdy měli rychlostně navrch a Pavelka se musel činit. Poprvé ale gólově udeřilo na druhé straně. V 52. minutě Větřní přeneslo hru, domácí na zadní tyči nepohlídali volného Weinharda a ten se 17. brankou v sezóně prosadil, když umístil míč do protipohybu brankáře Růny – 0:1.

 

Nemanice mají kvalitní standardky a po týdnu se opět prosadily po rohovém kopu. V 70. minutě poslal Záveský míč na Lukáše a ten na přední tyči srovnal hlavou na 1:1. O pět minut později rozehrával Záveský po faulu další standardku, ovšem tentokrát se mu její zahrávání vůbec nepovedlo a hosté odvrátili. Jenomže jen k Severovi, který poslal povedený centr na zadní tyč, kde si o míč důrazně řekl Zatloukal a ve skluzu dopravil míč do sítě – 2:1! Zatloukal se tak po pár minutách na hřišti po vystřídání prosadil důležitou brankou.

 

Třetí branka Nemanic už přišla z dílny útočníků. Bašta si vyměnil míč se Záveským, proběhl středem hřiště v otevřené obraně Větřního, udělal kličku brankáři a už už se zdálo, že mu míč uteče do autu. Na poslední chvíli ale poslal míč na bránu směrem na Záveského a ten už měl lehkou pozici, když doklepl míč z brankové čáry do sítě – 3:1. Větřní tímto ztratilo naději na body a odvezlo si porážku a navíc vyloučeného kapitána Gutheise, který po druhé žluté putoval v 89. minutě ze hřiště.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Petr Böhm (Nemanice): „Hra prvního poločasu navozovala dojem, že to bude zápas o jednom gólu, kdo s koho. Ve druhé půli jsme měli dobrý úvod, ale neuhlídali jsme Rudu a prohrávali. Pak se nám povedlo otočit. Pochválím celý tým, který se nepoložil za nepříznivého stavu, Větřní má takticky vyspělý tým s na tuto soutěž vynikající zálohou, ale my se ani v horku nevzdali a dovedli zápas do povedeného konce.“

SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): "Z Nemanic jsme si chtěli odvézt bod a to se nám i přes veškerou snahu nepodařilo. Bohužel nás jede na zápas 12 a to je v takovém počasí sakra málo. Hrálo se tak nějak úsporně, na jednoznačně nejhorším hřišti v soutěži. Nepodařilo se nám pohlídat jeden roh, z kterého domácí vyrovnali a to je dostalo na koně. Celkově si vypracovali více šancí a zaslouženě vyhráli. Chceme skončit v první pětce a i když to bude složitá šichta, uděláme pro to maximum. Snad se dají marodi dohromady a příští týden vyhrajeme doma s Planou."



Sestavy



SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , M. Přibyl [-] , J. Skok [-] , J. Peťule [-] (26. V. Decarli [-] ) , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , P. Bordáč [-] , M. Pils [-] (33. M. Votýpka [-] ) , J. Štich [-] , M. Dobrovodský [-]

ŽK: 29. P. Bordáč , 80. P. Gutheis . ČK: 89. P. Gutheis .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Brych Jiří - FORMÁNEK Luboš, KLÍMA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.