0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená by byla remíza, smutnili po zápase s favoritem domácí


Branky


0

Ani veselská Lokomotiva nehodlá slevit z nasazeného tempa a se Slavií prohání první Novou Včelnici. Zápas proti béčku Roudného nabídl na poměry I.A třídy až nadstandardní fotbal, který rozhodla jediná branka...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesná muška

Domácí se chtěli zase o něco vzdálit duu ze dna tabulky Hradec B - Bystřice a tak nastoupili do zápasu posíleni i o hráče A týmu. Od úvodu se hrál vyrovnaný zápas. Roudné v prvním poločase mělo šance po zaváhání veselské defenzivy, k rychlému brejku se tak dostal Samek, ale při samostatném postupu na bránu nedtrefil bránu a hosté si mohli oddechnout. Veselí se také dostávala na dostřel, ovšem s vychýlenou muškou svých zakončovatelů. Frejlach pálil vedle Korandovy brány z nadějných pozic hned dvakrát, stejně neúspěšně si při střelách počínali Kolář s Klestilem.

(Ne)šťastná branka rozhodla

Ve druhé půli pokračovala čekání na gól v zápase hraném ve vysokém tempu po náznacích šancí až do 67. minuty. To se totiž hosté prosadili po rohovém kopu zahrávaném Kartákem. Stegbauer míč prodloužil, míč trefil Lercha nešťastně do ramene a dílo zkázy z pohledu domácích dokonal v tomto zápase stoper Miroslav Šachl, když hrudí dotlačil míč za čáru - 0:1. Veselí mělo i přes absenci Koktavého pevnou defenzivu a domácí už se prosazovali proti zpevněné obraně jen těžko. Hostujímu trenérovi Kotyzovi zatrnulo v záěru jen po zbytečném Šachově faulu na obranné polovině, ale roudenské béčko se neprosadilo ani z přímého kopu, kdy d ošestnáctky zamířil i brankář Koranda.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jiří Stegbauer (kapitán): Prohráli jsme 0:1, ale nezaslouženě. Byl to vyrovnaný zápas o vysoké kvalitě na poměry I.A třídy. V prvním poločase jsme šli sami na brankáře, ale Samek přestřelil. Jednu velkou šanci měli i hosté, když šel míč také nad bránu. Ve druhé půli měli ze hry o něco více možná hosté, ale žádné šance si nevytvářeli, brankové příležitosti nebyly ve druhé půli na žádné straně. Pak rozhodl jeden smolný roh, který jsem prodloužil hlavou. Martina Lercha míč trefil do ramena a od Šachla se míč odrazil do brány. Viděl bych to jinak na zaslouženou remízu. Jsme z toho zklamaní, bod jsme si zasloužili. Celý tým hrál dobře, mančaft nic nevypustil a snažil se do poslední minuty hrát a je škoda, že to bylo bez branky, musím jej ale pochválit."

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Václav Kotyza (trenér): "Před zápasem jsme se dozvěděli, že domácí budou mít k dispozici pendly z áčka, takže jsme z toho měli trochu obavy. Roudné mělo šikovnou zálohu a útočníky, vzadu byli zkušení starší hráči. V první půli jsme splnili to, co jsme chtěli hrát, jen jsme neměli v koncovce produktivitu. Ve druhé půli Roudné nakopávalo míče na jejich hráče dopředu, což jsme vše sbírali. Po gólu jsme pak domácí do ničeho nepouštěli. Zápas se povedl střednímu záložníkovi Kartákovi a stoperovi Šachlovi.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - M. Bartoš [-] , F. Vávra [-] , M. Tibitanzl [-] (81. M. Svobodný [-] ) , D. Samek [-] , D. Kořínek [-] , M. Štěpánek [-] , M. Lerch [-] , M. Strapáč [-] , V. Vacek [-] , J. Stegbauer [-]

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - M. Šachl [-] , T. Frejlach [-] , D. Klestil [-] , P. Kolář [-] , D. Doležal [-] , D. Karták [-] , P. Hájek [-] (82. A. Hruška [-] ) , V. Kotyza [-] (89. T. Ardamica [-] ) , T. Hruška [-] , M. Čížek [-]

ŽK: 73. M. Lerch - 68. V. Kotyza , 90. M. Šachl .
Hráči zápasu: D. Karták , M. Šachl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Valeš Radek - KŘÍŽ Karel, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.