Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia opět neinkasovala, Bystřice opět nebodovala


Branky


0

Budějovický favorit splnil svou roli dokonale a rozdílem čtyř branek přejel soupeře, který na jaře stále čeká na bodový zisk. Za Slavii se trefili čtyři různí střelci. Ze zápasu máme bohatou fotogalerii díky fotkám poskytnutých zástupci obou týmů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bystřice nezačala vůbec špatně

Hosté překvapili Slavii velmi dobrou kombinační hrou odzadu, vůbec jí nedovolili počáteční nápor, který se svými svěřenci trenér Kladenský naplánoval. Domácí asi čekali jednodušší utkání, byli z nastalého stavu  viditelně rozhození a trvalo poměrně dlouho, než zrychlili a začali se prosazovat před novobystřickou bránou. Ve 28. minutě utekl Kindermann obránci, dal přihrávku pod sebe na Wejskraba, který míč posunul volnému Slípkovi a ten levačkou uklidil míč k tyči – 1:0.

 

Vstřelená branka domácí viditelně uklidnila a získali pevnější půdu pod nohama. Nevosad odebral balon protihráči na půlce a byl z toho brejk dva na jednoho, který zakončil Kindermann střelou břevno, zem, břevno a ven. Pěkný obstřel zpoza vápna pak zkoušel Slípka, ale o kousek minul vzdálenější tyč brány Furdaniče, brankáře, který nastupuje na jaře převážně za novobystřický B tým.

V závěru to mohl být debakl

Stejný obraz hry pokračoval i ve druhé půli, na solidní ťukes Bystřice našli slávisté protizbraň v podobě zvýšeného napadání a šance se množily. Dvakrát neuspěl Kindermann, nejprve minul poloopuštěnou branku, pak ho vychytal zblízka gólman, ale napotřetí v 65. min. odebral míč soupeři a z úhlu již nezaváhal a umístěnou ranou k tyči zvýšil domácí vedení – 3:0. Po tomto gólu hosté odešli a cesta k jejich bráně byla otevřená.

 

V 77. min. po Slípkově kolmici utekl Korbel, nezištně nahrál Wejskrabovi, který procpal míč k tyčce. V 86. min. si vzal přenesený balon Wejskrab, posunul ho do vápna na Holého, který ještě přihrál zcela volnému Bravencovi a ten se z otočky nemýlil. Poslední dva jmenovaní ještě v samém závěru trefili břevno a tyč.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): "Výsledek by napovídal jasnému průběhu utkání, ale tak tomu nebylo, do druhého našeho gólu hrála Bystřice velmi dobrý fotbal, určitě lepší, než některé týmy v této soutěži. Proto jsme rádi, že jsme se trpělivou hrou, která měla vzestupnou tendenci dokázali prosadit i brankově. Více než dvě třetiny zápasu nebylo znát, že se střetla mužstva z opačných pólů tabulky. V každém případě se hrál oboustranně velmi solidní fotbal, žádná nakopávaná. Proto musíme mít uznání k soupeři, který není v lehké pozici. Hráči zápasu byli Petr Kindermann - neúnavný dříč podal výborný výkon, okořeněný gólem a asistencí. Za hosty pak Frühauf - motor a mozek bystřické zálohy, který velmi dobře rozjížděl skoro všechny akce hostů."




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] , J. Nevosad [-] (86. R. Holý [-] ) , P. Kindermann [-] (81. V. Bravenec [-] ) , T. Dvořák [-] , T. Wejskrab [-] , O. Kindermann [-] (75. J. Vranovský [-] ) , F. Pauch [-] (46. T. Vršitý [-] ) , M. Slípka [-] , M. Bohůnek [-] , P. Mizera [-] (61. J. Korbel [-] )


ŽK: 89. T. Vršitý .
Hráči zápasu: P. Kindermann .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ťupa Michal - JEVČÁK Martin, NOVOTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.