1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Ayebovu branku odpověděl Kukačka, body se dělily


Branky


0

Utkání plné soubojů, ve kterém na šance nezbývalo místo, tak nám zápas ohodnotil domácí Kukačka a hostující kouč Hanel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez šancí, bez branek.

V podzimním zápase týmů z Budějovicka se body dělily, remízu očekávala více než třetina tipérů na fotbalunas.cz i v jarní odvetě. Šlo o duel tabulkových sousedů, vzhledem k aktuální formě a posledním výsledkům mohla jít do utkání sebevědoměji Lokomotiva, která nebodovala naposledy 1. dubna a má tak na kontě už sedm zápasů bez porážky.

 

 

Samotné utkání ale přineslo vyrovnaný souboj, ve kterém se snažili na míči hrát více hosté, ale v bojovném utkání nebylo pro kombinace místo. Brankáři Spěvák s Rodenem tak museli dávat největší pozor při standardních situacích, gólovku si v první půli žádný celek nevytvořil. Hra byla rozkouskována, nikomu se nedařilo dostat do tempa a získat převahu.

Standardky - jediná cesta k úspěchu

A druhá půle na obrazu hry nic nezměnila. Co ale změnila, a to velmi rychle, bylo brankové skóre. Hosté se totiž prosadili po rohovém rohu, když byl ve vápně pohotový Ayeb a Lokotka vedla – 0:1. Hrdějovice oplatily stejnou mincí – také udeřily po standardní situaci.
Jordán zahrával přímý kop, míč se v šestnáctce odrazil ke Kukačkovi, který jej dorazil do sítě za Rodenova záda – 1:1. Lokotka měla za stavu 1:1 ještě jednu obrovskou příležitost, kdy tečovanou střelu zázračným zákrokem vytáhl na roh Spěvák. Více už ale utkání nenabídlo a týmy se rozešly s bodovým ziskem.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (hráč): "Byl to vyrovnaný zápas, možná ze hry měla o něco více Lokotka, ale šancí moc nebylo. Oni dali gól ze standardky, my dali gól ze standardky. Nejlepším našim hráčem byl stoper Míra Kudrle."

FC Písek
Pavel Hanel (trenér): "Byl to vyrovnaný zápas plný osobních soubojů, ani jedno mužstvo si nevytvářelo žádné stoprocentní příležitosti. Šance vyplynuly ze standardních situací. Míč byl pořád v autu, hra byla strašně rozkouskovaná, ani jedno mužstvo se nedostalo k souvislé, plynulé akci. Souboj následoval souboj až do druhého poločasu. Bod z tohoto zápasu asi oběma mužstvům slušel, nikdo si nezasloužil vyhrát. Líbil se mi výkon Květouna na levém záložníkovi."



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Jordán [-] , M. Sloup [-] , J. Pimpara [-] , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , Z. Filípek [-] (66. M. Ridvan [-] ) , M. Miklík [-] , M. Kotlas [-] , J. Fajtl [-] , M. Hazmuka [-] (70. J. Beran [-] )


Hráči zápasu: M. Kudrle .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rinth Jan - BRYCH Jiří, ŽUREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.